Betöltés...

Fortnite: Deep Freeze Bundle (DLC)

Ár: 100.720 Ft



A JÁTÉKRÓL

A hatalmas vihar minden figyelmeztetés nélkül jött, és a világ lakosságának 98%-át villámgyorsan eltörölte. Béke poraikra. Azonban utána egyszer csak a semmiből megjelentek a szörnyek, folyamatos, szűnni nem akaró hullámokban támadtak és mindent megsemmisítettek az útjukban.



A mi feladatunk visszaszorítani a vihart és a hullámokban érkező szörnyek hordáit. Ezt szerencsére nem egyedül kell megtennünk, hanem segítségül hívhatjuk barátainkat is. A környezetünkben mindent felhasználhatunk, hogy menedéket és fegyvereket építsünk, hogyha eljön a sötétség és vele együtt a szörnyek serege, akkor fel tudjuk venni velük a harcot.



Több száz fegyver áll majd rendelkezésünkre, kardok, csapdák, a legkülönfélébb lőfegyverek és persze az építés képessége. Építsünk hatalmas erődítményeket és rakjuk tele csapdákkal és védjük meg a túlélőket a szörnyek támadásától. Az egészet úgy kell elképzelni, mint ha a Minecraft találkozna a Left 4 Dead-el.



Utunk során skill pontokat kapunk, amiket elosztva növelhetjük alap értékeink, továbbá számos küldetést teljesíthetünk, ezáltal készülve fel az egyre nehezebb szörnyek áradatára.



Jellemzők:

- Frostbite Outfit

- Cold Front Glider

- Chill-Axe Pickaxe

- Freezing Point Back Bling

- 1.000 V-Bucks

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fortnite: Deep Freeze Bundle (DLC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: