Betöltés...

Kingdom Come: Deliverance (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 19.216 Ft



A JÁTÉKRÓL

A neved Henrik, egy kovács fiaként születtél. Egy nap azonban kegyetlen háborúba sodródik a nemzet, és tehetetlenül kell végignézned, ahogy a faludat elözönlő katonák lemészárolják a barátaidat és a családodat. Magad is épp csak megúsztad a brutális támadást, de kardot ragadsz, hogy harcba szállhass az ellenséggel. Bosszuld meg a szüleid halálát, segíts visszaszorítani a megszálló seregeket!



Történet

A Cseh Királyságban járunk – ez a korabeli Európa szíve, egy kultúrában, ezüstben és impozáns kastélyokban gazdag vidék. Azonban a szeretett uralkodó, IV. Károly császár halála romlásba döntötte a királyságot: a háború, a becstelenség és a belviszályok darabokra szabdalták a Német-római Birodalom ékkövét.A koronát Károly egyik fia, Vencel örökölte. Édesapjával ellentétben ő egy naiv, önelégült és alázatot nem ismerő uralkodónak bizonyult. Vencel gyengeségét megérezvén a féltestvére, egyben a Magyar Királyság uralkodója, a Vörös Rókaként ismert Zsigmond ravasz tervet forralt. Jó szándékot színlelve a Cseh Királyságba utazott, ahol végül tömlöcbe záratta Vencelt. Így Zsigmond szabadon fosztogathatta a király nélkül maradt királyságot, eltulajdonítva annak értékes kincseit.



Ebben a kaotikus időszakban lépsz színre, mint Henrik, egy kovács fia. Békés életednek hirtelen szakadt vége, mikor is Zsigmond király zsoldoshordája porig égette a falvadat.



Az otthonodtól, a családodtól és a jövődtől megfosztva Radzik Kobila fejedelem szolgálatába állsz, aki ellenállást szervez a megszállókkal szemben. Sorsod egy véres konfliktus kellős közepébe sodort téged, magába a tomboló háborúba, ahol a Cseh Királyság jövője a tét!



Hatalmas és valósághű nyitott világ

Fenséges várak, végtelen mezők – mindez lenyűgöző, csúcsminőségű grafikával



Rugalmas történetvezetés

Többféle módon is megoldhatod a küldetéseket, de viseld a döntéseid következményeit



Kihívást jelentő küzdelem

Távolsági harc, lopakodás és közelharc. Válassz magadnak fegyvernemet, majd sajátítsd el a fegyverforgatás rejtelmeit! Alkalmazz kifinomult támadásokat, amelyek legalább annyira látványosak, mint amilyen kegyetlenek



Karakterfejlődés

Fejleszd a jártasságaidat, sajátíts el új készségeket, kovácsolj magadnak egyre erősebb felszerelést



Dinamikus világ

A tetteid hatással vannak a körülötted lévő emberekre. Harcolj, lopj, csábíts, fenyegess meg, győzz meg vagy fizess le másokat! Csakis rajtad múlik



Történelmi pontosság

Találkozz valós történelmi személyekkel, éld át a Cseh Királyság korhű hangulatát

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Kingdom Come: Deliverance (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: