Betöltés...

Trials Fusion: The Awesome MAX Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.357 Ft



A JÁTÉKRÓLA Trials Fusion: The Awesome Max Edition tartalma:

- Trials Fusion alapjáték

- Season Pass

- Riders of the Rustlands kiegészítő

- Empire of the Sky kiegészítő

- Welcome to the Abyss kiegészítő

- Fire in the Deep kiegészítő

- Fault One Zero kiegészítő

- After the Incident kiegészítő

- Exkluzív Crater Hazmat motoros ruha

- The Awesome Level Max kiegészítő





A Trials Fusion a játékok következő generációjának aranyszínvonalú platformversenyzője. A Fusion a Trials franchise bevált játékmenetének alapjaira épülve végtelen kihívások elé állítja a játékosokat klasszikus és teljesen új módokon egyaránt. Az egyedülálló platformversenyzős játékmenet, a mindenütt jelenlévő verseny és az új tartalmak és funkciók folyamatosan bővülő célpontja révén a Trials Fusion élménye soha nem ér véget.



Változatos és véget nem érő Trials-élmény

Vállald a platformversenyzés kihívásainak korlátlan sorát a Trials Fusion irreális világában. Képességeiddel akadályokkal teli, rámpákkal tarkított pályákon kell áthaladnod, és arra kell törekedned, hogy pályarekordokat állíts fel a világ legjobb Trials-játékosai ellen. Akár egyedül, akár barátaiddal vagy egy globális versenyen versenyzel, a versengés mindig körülvesz téged. A hivatalos pályákon való versenyzés pedig csak a kezdet. Az egyéni pályák gazdag világa - amelyet a játékvilág legkreatívabb és legképzettebb tartalomkészítői építettek - várja azokat, akik folyamatosan új, őrült pályákat keresnek, amelyeket meghódíthatnak. A friss funkciók és tartalmak hosszú távú támogatásával pedig a Trials-élmény folyamatosan bővülni fog, és új és izgalmas kihívások elé állítja majd a játékosokat.



Kategóriájában legjobb platformversenyzés

A sziklaszilárd motokrossz-fizika és a valóságot meghazudtoló pályadizájn együttesen egy olyan hihetetlen versenyélményt nyújt, amelyet egyetlen más játék sem tud nyújtani. Mutasd meg félelmet nem ismerő oldaladat a vadonatúj FMX trükkök rendszerével, és válaszd meg a győzelemhez vezető utat az elágazó pályákon. A célvonal a végső cél, de a kihívás minden, ami előtte van.



Mindenhol jelenlévő versengés

Akár egyedül, akár barátokkal vagy egy világméretű versenyen versenyzel, a versengés mindenhol körülvesz majd. A változatossága és mélysége korlátlan lehetőséget kínál arra, hogy csillapítsd a versenyszellemedet, a lehetőségek pedig folyamatosan jönnek. A különleges versenyek és események folyamatos támogatásával, a csapatversenyzéssel és sok más, hamarosan megjelenő újdonsággal a versenyzésnek sohasem ér véget.



Eleven, felhasználók által létrehozott tartalmak

Merülj el a határtalan Trials-élményben a játékon belüli Editor Mode által lehetővé tett egyedi pályákkal. A Trials Fusion a világ legkreatívabb és legképzettebb pályakészítőivel rendelkező, felhasználók által generált tartalmi közösségével új pályát kínál, és megnyitja az ajtót a lehetőségek olyan világába, amelyet csak a Trials-rajongók őrült elméi teremthetnek meg.







Riders of the Rustlands

Lépj túl a város szélén a Trials Fusion első kiegészítőjével: Riders of the Rustlands!



Egy más világ

Ezek az elfeledett emberek az előkelő osztályú régión kívül élnek, ahol a Fusion játszódik, és nincs olyan gazdagságuk, mint a városrész lakóinak. A kormány által figyelmen kívül hagyva és magukra hagyva kénytelenek használni, építeni és összeszedni, amit csak tudnak, hogy megélhessenek. A törvény és a rend hiánya miatt ez egy kutyák által lakott világ.



Újdonságok

Bővítsd a kalandodat 10 új pályával (köztük hat Classic Trials pályával, két új Supercross pályával, egy Skill Game és egy FMX pályával), 18 új pálya Challenge-el (köztük titkos funkciók, titkos mini-játékok és még sok más), 5 új teljesítménnyel/trófeával, több tucat új Track Editor tárggyal, köztük roncsolt járművekkel, raktárakkal és még sok mással!







Empire of the Sky

Menj még magasabbra a Trials Fusion második kiegészítőjében: Empire of the Sky!



Irány az ég!

Egy védett és makulátlan utópia épült az égben lebegő futurisztikus szigeteken, ahol a gazdagok élvezhetik a kényelmes életet. Készen állsz arra, hogy egy hipertechnológiás világban motorozz?



Újdonságok

Fokozd az élményt az égben 9 új pályával, köztük hat klasszikus Trials pályával, egy Supercross pályával, egy Skill Game és egy FMX pályával, 18 új Challenge-el, köztük titkos funkciókkal, rejtett mini-játékokkal, 5 új teljesítménnyel, tucatnyi új Track Editor tárggyal, köztük anti-gravitációs technológiával, üdülőházakkal, erőterekkel, lebegő platformokkal és még sok mással!







Welcome to the Abyss

Motorozz mélyen a tengerszint alatt a Trials Fusion harmadik kiegészítőjében: Welcome to the Abyss!



Vár a tenger!

A tenger alatt talált titokzatos romok egy rég elfeledett civilizációra derítenek fényt. Itt az ideje, hogy kiderítsd, rejtőzik-e még valami a mélyben!



Újdonságok

Fokozd a víz alatti élményt 10 új pályával, köztük nyolc Classic Trials pályával, egy Skill Game és egy FMX pályával, 24 új Challenges-el, köztük titkos helyszínekkel és rejtett minijátékokkal, 5 új teljesítménnyel, tucatnyi új Editor tárggyal, köztük Titanic szobrokkal, sugárzó kő rámpákkal, víz alatti robotokkal és még sok mással!







Fire in the Deep

Szállj motorra a földfelszín alatti pokoli hőségben a Trials Fusion negyedik kiegészítőjével: Fire in the Deep!



Menj a föld alá

Áss mélyebbre a föld alatt bugyogó láván, lepukkant sugárutakon és titáni sziklatörő gépezeteken keresztül izgalmak és rejtett titkok után kutatva...



Újdonságok

Lépj a föld alá az eddigi legnagyobb kiegészítővel: 11 új pálya (9 Classic pálya, egy új Skill Game és egy új FMX pálya), 27 új Challenge a titkos helyszínektől a meglepő minijátékokig, új 'Billy Gruff' sisak és kinézet a TKO-Panda számára, tucatnyi új Editor tárgy, köztük mamut méretű nehézgépek, dinamikus láva és egy igazán epikus vonatszett, 5 új trófea és 10 megtalálható titkos hangfelvétel.







Fault One Zero

Kerékpározz végig Megalopolis futurisztikus városán a Trials Fusion ötödik kiegészítőjében: Fault One Zero!



Vár a jövő

A robotika és a technológia aranykorában az embert és a gépet csak az orvosi aktájuk különbözteti meg egymástól. Száguldj be a gigantikus gépek szívébe, és találd meg az utat a holografikus rámpákon és portálokon keresztül. De légy óvatos, ezen a helyen robotok uralkodnak, és nem túl szívélyesek az idegenekkel...



Újdonságok

Ez a kiegészítő egy teljesen új karriereseményt ad hozzá a játékhoz, amelynek során holografikus városrészeken, tesztelési létesítményeken és még retro játékrészeken is át kell majd száguldanod. Tartalmaz továbbá 10 új pályát, köztük 8 Classic pályát, egy új Skill Game és egy új FMX pályát, 24 új Challenge-et a varázslatos-záporos-országba való eljutástól az óriásrobot legyőzéséig, 2 új garázstárgyat: a "DarkLynx" sisakot és a Pit Viper új kinézetet, több tucat új Editor tárgyat, köztük óriási fejlett robotokat, színes holografikus rámpákat, portálokat és warpokat, valamint új trófeákat.







After the Incident

Vizsgáld meg a Földet elpusztító katasztrófa okait, és száguldj végig a Trials Fusion poszt-apokaliptikus univerzumán a hatodik kiegészítőben: After The Incident.



Poszt-apokaliptikus motorozás

A tragikus eseményeket követően az általunk ismert virágzó világ brutálisan elpusztult, ami egy hatalmas rommezőt és egy egész civilizáció összetört álmait eredményezte. Hogyan végződhettek így a dolgok? SynDI, a mókus valószínűleg tudja a választ...



Újdonságok

Ez a kiegészítő egy teljesen új karriereseményt ad hozzá a játékhoz, amelynek során romos városokon és elpusztult ökoszisztémákon kell majd áthaladnod. Tartalmaz továbbá 10 új pályát, köztük 8 Classic pályát, egy új Skill Game pályát és egy új FMX pályát, 24 eredeti pályakihívást, az új "Frontier" sisakot és egy új kinézetet Roach számára, tucatnyi új Editor tárgyat, köztük lerombolt épületeket, fából készült rámpákat és extrém időjárási effekteket, valamint 5 új trófeát.







The Awesome Level Max

Légy üdvözölve az Awesome Level Max kiegészítőben. Ez az új kiegészítő összesen 30 teljesen új pályát, 10 Supercross pályát, 30 pályakihívást, 5 új garázstárgyat és több mint 130 Editor tárgyat tartalmaz.



The Awesome Adventure

A The Awesome Adventure lehetővé teszi, hogy az internetes legenda egyszarvún lovagló macskájaként játssz egy epikus utazáson, amely örökre megváltoztatja a Triáls-ről alkotott képedet. Amit láttál, azt már nem lehet elfelejteni.



RedLynx vs All-Stars

A RedLynx vs All-Stars 22 új pályából álló gyűjtemény, amelyek felét a RedLynx pályafejlesztői készítették, a másik felét pedig a világ legjobb pályakészítői a fejlesztőcsapattal együttműködve.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 1 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Trials Fusion: The Awesome MAX Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: