Betöltés...

Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.312 Ft









VIDEÓ

AKTIVÁLÁSI ÚTMUTATÓ

















A JÁTÉKRÓL:



Egy csoport gyerek titokzatosan eltűnt egy fesztivál során a Rogetsu-szigeten. Bár megtalálták őket, elvesztették az emlékeiket. Most tinédzserként tértek vissza a szigetre. A lányok a Camera Obscurára támaszkodnak, egy olyan kamerára, amely képes megörökíteni és elzárni az elképzelhetetlen szörnyűségeket, valamint zseblámpájuk halvány sugarára, miközben különféle helyszíneket fedeznek fel, és védik az őket megtámadó szellemeket, miközben megpróbálják felfedezni kísértetének igazságát. múlt.



-Camera Obscura

Ez egy régi fényképezőgép, amely képes elűzni a bosszúálló szellemeket, és lefényképezni őket. Mint ilyen, nélkülözhetetlen elem a játék során. A Camera Obscura fegyverként használható a szellemek ellen, ha a keresőn keresztül észleli őket, és fényképeket készít róluk, hogy kárt okozzon. A lányok nyomozásában is nagy szerepe van, hiszen különleges ereje lehetővé teszi, hogy meglássák azokat a kulcsokat, amelyek segítségével új területeken tudnak eligazodni.



- Rogetsu sziget felfedezése

Fedezze fel a sziget félhomályos nyugati stílusú kastélyait és elhagyatott kórházait a holdfényre és zseblámpája halvány sugarára támaszkodva. Folytassa a történetet azáltal, hogy olyan tárgyakkal és helyekkel lép kapcsolatba, amelyek felkeltik érdeklődését. Korábbi újságcikkekből és feljegyzésekből feltárja a múlt aljas titkait, megfejti a főszereplő elveszett emlékeit, és felfedezi az igazságot.



- Továbbfejlesztett grafika

A játékon belüli filmeket és karaktermodelleket továbbfejlesztették, hogy vonzóbbá tegyék a történetet és a karaktereket. Ezen kívül minden platformon továbbfejlesztették a grafikát. Az árnyékok megjelenítését és a zseblámpa sugarát finomították, így a játékosok valósághűbb horrort élhetnek át.



-Új Snap mód

Pózoljon szabadon karakterekkel és szellemekkel, hogy kísérteties emlékeket hozzon létre az új snap módban. Talán még véletlenül is készíthet váratlan szellemfotót...





-Új jelmezek

Az eredeti jelmezsor kissé módosult, új jelmezek kerültek be. Változtassa meg a karakterek jelmezét, hogy különböző módokon élje át a nyomozást.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Fatal Frame: Mask of the Lunar Eclipse (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: