Betöltés...

Diablo II: Gold Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.803 Ft



A JÁTÉKRÓL A Diablo II: Gold Edition tartalma:

- Diablo II alapjáték

- Diablo II: Lord of Destruction kiegészítő





A Diablo II egy hack&slash akció-szerepjáték, amit a Blizzard North fejlesztett és a Blizzard, illetve a Sierra Entertainment adott ki 2000. június 29-én.



A rendkívül sikeres első rész után, nem volt kérdés, hogy megérkezik a Diablo második része is. Az első rész után hősünk rejtélyes körülmények között eltűnt, azonban magával vitte Diablo vörös lélekszilánkját is, aminek következtében a démonok seregei ismét elözönlötték a világot, ami azonban jelentősen kibővült, ami merőben új kalandokkal kecsegtet.



A játékban 5 class közül választhatunk. Barbarian, Amazon, Sorceress, Paladin, Necromancer. Az első részben megismert varázslatrendszer teljesen eltűnt és helyét a képességfák vették át. Minden egyes szintlépésnél pontokat kapunk, amiket eloszthatunk a képességfán, meglévő képességeink erősítésére, vagy új képességek betanulására.



A játékmenet nem változott az elődéhez képest, azonban a tárgyrendszer igen. Megjelentek a csizmák és a kesztyűk, illetve övünkön már több italt tárolhatunk, mint korábban.



Válj egy legendás hőssé, válassz egyet az öt karakter közül, akivel elindulsz hosszú kalandodra. Utad során számos új képességre tehetsz szert, miközben nem csak te, hanem a felszerelésed is erősödik. Ahogy a hatalmad nő részt vehetsz a Nigthmare módban, ami igazi kihívás elé állít majd, viszont jobban is jutalmaz majd.



És végül győzd le Diablo-t, akár a barátaiddal közösen a Battle.net-en keresztül.







Diablo II: Lord of Destruction



Győzd le a Pusztítás Urát

A Diablo II bővítése számos új funkcióval egészíti ki az alapjátékot, köztük két új játszható osztállyal - az alakváltó Druidával és a ravasz Assassinnal. Fedezd fel a barbárok havas hazáját, nézz szembe ördögi új szörnyekkel, és fegyverezd fel magad új fegyverek, páncélok és varázslatos tárgyak ezreivel a Baal, a Pusztítás Ura ellen folytatott harcod során.



Két új karakterosztály

Ereszd szabadjára a 60 új készség és varázslat dühét, mint a lopakodó bérgyilkos, aki halálos csapdákat és harcművészeteket alkalmaz, vagy mint az alakváltó druida, aki erőteljes természetmágiájával és csatlósaival operál. Mindkét új karakter játszható a Diablo II eredeti négy fejezetében, valamint az új ötödik fejezeten keresztül is.



Győzd le a gonosz új seregét

Véget vetettél Diablo aljas uralkodásának, de most egy utolsó kihívás következik. Baal az északi fagyott felvidékre menekült, és üldöznöd kell őt, hogy megmentsd a halandó síkot az örök kárhozattól. Harcolj egy tucat ördögi új szörny ellen, erődítményeken keresztül és nézz szembe könyörtelen ostromgépekkel.



Bővített arzenál birtokában

Fedezd fel az új tárgyak ezreit, és ismerd meg az új lehetőségeket karaktered fejlesztésére.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Diablo II: Gold Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: