Betöltés...

South Park: The Stick of Truth (DE) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 26.791 Ft













A JÁTÉKRÓL



A negyedik osztályos játszótér veszedelmes csatamezőiről egy fiatal hős emelkedik fel, aki South Park megmentője lesz. A South Park alkotóitól, Trey Parkertől és Matt Stone -tól egy epikus küldetés jön, hogy… menő legyen. Bemutatjuk a South Parkot: Az igazság botja.

Úgy kezdi, mint az új gyerek a városban, és szörnyű kihívással kell szembenéznie: barátkozni. A küldetés megkezdésekor a South Park gyermekei egy egész városra kiterjedő, élőszereplős szerepjátékba keverednek, képzeletbeli varázslatokat és hamis kardokat lengetve. Az idő múlásával az egyszerű gyermekjáték a jó és a rossz csatájává fajul, ami a világ felemésztésével fenyeget.

Fegyverkezzen legendás fegyverekkel, hogy legyőzze a rákosokat, alsónadrág -törpéket, hippiket és más gonosz erőket. Fedezze fel az elveszett Igazságpálcát, és szerezze meg helyét Stan, Kyle, Cartman és Kenny oldalán, mint új barátjuk. Sikerüljön, és te leszel a South Park megmentője, megerősítve társadalmi helyzetedet a South Park Elementary -ban. Bukj el, és örökké ismert leszel… vesztesként.

Jellemzők



A végleges South Park élmény

Trey Parker és Matt Stone írta és hangoztatta, az Igazság botja egyedülálló humora márkáját hozza a videojátékokhoz.

Egy epikus küldetés lesz ... Hűvös

Szerezze meg helyét Stan, Kyle, Cartman és Kenny mellett, és csatlakozzon hozzájuk egy hisztérikus kalandba, hogy megmentsék South Parkot.

Barátok az előnyökkel

toborozzon klasszikus South Park -i karaktereket az ügy érdekében.

Intenzív harc

Harcolj a fogakig mágikus fegyverek arzenáljával és misztikus páncélzatával.

South Park testreszabása

Helyezze magát a South Parkba valami milliárd karakterrel, ruházattal és fegyverkombinációval.












Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "South Park: The Stick of Truth (DE) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: