Betöltés...

Remedium (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.932 Ft



A JÁTÉKRÓL

A gyors tempójú twin-stick shooter játék a zord poszt-apokaliptikus reneszánsz környezetben. Több mint száz év telt el azóta, hogy a szörnyű járvány felemésztette az egész kontinenst, és szinte mindenkit őrült mutánsokká változtatott. Csak néhány túlélőnek sikerült menedéket találnia az erődvárosok hatalmas falai mögött. Bár te is közéjük tartozol, a szerencséd elpártolt, mivel a városfalakon kívüli gyűjtögetés közben megfertőződtél. Most az egyetlen reményed, hogy átverekedd magad a mutánsok és kimérák hordáin, és megtaláld a gyógymódot!



A betegséged egyre rosszabbodik

Küzdj meg a járvánnyal, és fordítsd a tüneteit az erősségeddé. A gyógymód nélkül azonban nem győzheted le a betegségedet, ezért készülj fel, hogy újra és újra szembeszállj az egyre növekvő mutációival!



Sajátítsd el az alkímia titokzatos művészetét

Tanuld meg, hogyan készíts erős injekciókat, főzeteket és amalgámokat, hogy növeld képességeidet a szörnyű pestisszaporulat elleni harcban.



Testreszabható fegyverek

Mészárold le a kimérák, mutánsok, elementálok, vízköpők és gólemek hordáit a halálos fegyverek hatalmas arzenáljával. Hamarosan megtudod, mi leselkedik rád a sötétségben... nagyon hamar...

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Remedium (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: