Betöltés...

Borderlands 3 Season Pass (Steam) EU (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.668 Ft



A JÁTÉKRÓLFolytasd Borderlands 3 kalandodat a Season Pass segítségével, amely exkluzív külső megjelenési tárgyakat és négy történetmód-kiegészítést tartalmaz új küldetésekkel és kihívásokkal!



Ez a tartalom a Borderlands 3 Super Deluxe Editionben található.



A Season Pass a következőket tartalmazza:

4 kampány DLC-csomag új sztorikkal, küldetésekkel és kihívásokkal

Butt Stallion fegyverkülső

Butt Stallion fegyverdísz

Butt Stallion gránátmod

A DLC 1: Moxxi's Heist of the Handsome Jackpot már elérhető.



Készen állsz fosztogató karriered nagy zsákmányára? Moxxi remek melót ajánl: egy jó kis régimódi rablást. Egy The Handsome Jackpot nevű kaszinó-űrállomást akar elfoglalni. Ha sikerrel jártok, zsákmánnyal teli széf vár rátok! De van egy kis gond: A kaszinóban egy seregnyi Hyperion biztonsági őr és őrült kaszinózók tanyáznak. Melléd szegődik-e a szerencse?

DLC 2: Fegyverek, szerelem, csápok

Hammerlock és Wainwright eljegyzési buliját egy háborodott okkult szekta zavarta meg. Találkozz régi barátokkal, szövetkezz rejtélyes új szereplőkkel, hogy az igaz szerelem legyőzhesse a vérfagyasztó horrort.

DLC 3: Vérhajlás

Eljutottál a vad Gehenna határbolygóra, remélve, hogy megszerzed a Devil Riderek kegyetlen, fenevadakon lovagló zsoldosbandájára szóló vérdíjat. Fogj össze a zord helybéliekkel, védjétek és építsétek Vestige városát. Küzdj meg a Devil Riderekkel az új, interaktív tárgyak és a Jetbeast hátas segítségével a láthatatlan narrátor által elmesélt merész történetben.





Minden Season Pass DLC megjelenik 2020 szeptemberéig.

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



Ez a játék tartalmazhat olyan tartalmat, amely nem minden korosztály számára megfelelő, vagy nem megfelelő a munkahelyi megtekintéshez.



Ide tartoznak:

Gyakori erőszak vagy Gore

általános érett tartalom

szexuális témák

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Borderlands 3 Season Pass (Steam) EU (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: