Betöltés...

SOULCALIBUR VI (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 13.282 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Soulcalibur VI a legjelentősebb fegyveralapú, fej-fej mellett harcoló sorozat legújabb darabja, és folytatja a legendás Soul Swordsot kereső harcosok epikus küzdelmét. A hősies csaták egy gyönyörű és gördülékeny világban zajlanak, szemet gyönyörködtető grafikával és látványvilággal. A Soulcalibur VI úgy hangolja a harci, mozgási és vizuális rendszereket, hogy a játékosok könnyedén hajthassák végre zsigeri és dinamikus támadásaikat. A Soulcalibur VI új korszakot nyit a történelmi franchise-ban és a hatalmas lélekkardok legendás küzdelmében!



Teljesen új harci mechanizmusok

Reversal Edge: Blokkold az ellenfeled támadását, és indíts ellentámadást! A támadás és a védekezés fúziója. Soul Charge: Élvezd az ideiglenes power-upot, hogy megfordítsd a csata menetét. Engedj szabadjára további támadásokat ebben az állapotban! Használd a Lethal Hits-et, hogy hatalmas kombó sebzést okozz, és legyőzd a félelmetes ellenfeleket!



Új harci mechanika

Olvasd el az ellenfelek támadásait, hogy egy stratégiai Reversal Edge-et hajts végre, hogy védekezés közben ellentámadást vigyél be.



Többféle harci stílus

Válassz a harcosok világméretű névsorából, mindegyikük saját halálos fegyverekkel, harcstílusokkal és vizuális megjelenéssel.



Dinamikus csaták

Látványos, nagy sebességű csaták, amelyek teljesen új csatamechanikával emelik a játékmenetet a következő szintre.



Egyjátékos módok teljes választéka

A 16. században játszódik, és a Soul Chronicle módban újra átélheted a legelső Soulcalibur eseményeit.



Játékmódok széles választéka

Üss össze a világ minden tájáról érkező játékosokkal az online módban! Készítsd el saját karakteredet a saját ízlésednek megfelelően a Creation módban!



Vendég karakter

Geralt a CD Projekt Red Witcher-sorozatából csatlakozik a harchoz!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "SOULCALIBUR VI (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: