Betöltés...

Party Animals (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.812 Ft



A JÁTÉKRÓLKüzdj meg a barátaiddal kiskutyaként, cicaként és megannyi más bolyhos állatként a Party Animals című játékban! Online és offline egyaránt egymásnak eshettek a mancsaitokkal. Lépj különféle interakciókba a játék világával a realisztikus fizikának köszönhetően. Gyűjts össze a csapatot, mancsokat a levegőbe, és indulhat a buli!



Pályák és játékmódok

Számos pálya és játékmódja várja, hogy megismerkedj vele, és jól szórakozz általa. Az egyik játékmód a Last Stand, amelyben az utolsó talpon maradt kutyákból, cicákból vagy nyuszikból álló csapat nyer. Aztán van még a Team Score, amelyben a csapatnak különböző meghatározott feladatokat kell végrehajtania, hogy pontokat szerezzen, és aztán az a csapat nyer, amelyik előbb eléri a ponthatárt, vagy amelyik több ponttal rendelkezik a játékidő végének lejártakor. Aztán pedig végül, de nem utolsósorban itt van az Arcade mód. Az Arcade mód lényegében olyan pályák gyűjteménye, amelyek nem tartoznak sem a Last Stand, sem a Team Score játékmódokhoz.



Aranyos kis szőrmókok

Megannyi aranyos és változatos szőrös kisállat bőrébe bújhatsz a baráti csetepaték során. Itt van Nemo, a corgi, Macchiato, a cica, Barbie, a gorilla és még számos másik kisállat, így mindenki megtalálhatja a számára szimpatikus kis szőrmókot.



Megannyi fegyver

Fegyverek széles választékát használhatjátok arra, hogy egymásnak essetek, köztük kalapács, bumeráng, WC-pumpa, serpenyő, vagy akár egy hatalmas nyalóka!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Party Animals (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: