Betöltés...

Agatha Christie: Murder on the Orient Express (Digitális kulcs - PC)

Ár: 23.472 Ft



A JÁTÉKRÓL

Fedezd fel Agatha Christie klasszikusának modernizált és átdolgozott változatát. A 2023-ban játszódó Gyilkosság az Orient Expresszen olyan módon kelti életre a klasszikus történetet, amely még a legelszántabb rajongók számára is tartogat meglepetéseket. Az eredeti történethez hozzáadott vadonatúj elemekkel olyan módon élheted át Hercule Poirot egyik leghíresebb, rejtéllyel és feszültséggel teli esetét, mint még soha. Akár az ikonikus könyv vagy filmek rajongója, akár a krimik szerelmese vagy, vagy akár ha csak szimplán egy izgalmas kalandra vágysz, ez az új feldolgozás biztos, hogy tartogat számodra valami újat. Szóval szállj fel az Orient Expresszre, és kezdődjék az utazás!



Oldd meg a rejtélyt

Az Orient Expressz fedélzetén bűncselekményt követnek el. A vonat tele van egy rakás különleges karakterrel, akik mind gyanúsítottak, és akik mind rendelkeznek a saját maguk kis titkaival és motivációival. Hercule Poirot is a vonaton tartózkodik az eset megtörténtekor, így természetesen megpróbál a dolog végére járni. Ám, ez nem lesz könnyű feladat. Számos csavaron és fordulaton keresztül kell majd az eszedre és a nyomozói képességeidre hagyatkoznod, hogy fényt deríts az igazságra.



Egy hű, de kibővített adaptáció

A játék az eredeti történet hű, de kibővített adaptációja, amelyben egy új karakter, Joanna Locke is szerepet kapott. Vele, a játszható visszaemlékezések során rendszeresen elhagyhatod a vonat belsejét.



Egy váratlan fordulatokkal rendelkező kaland

Készülj fel a váratlan fordulatokra, amelyeknek köszönhetően a történet a végsőkig leköti majd a figyelmedet. A Gyilkosság az Orient Expresszen híres arról, hogy az irodalomtörténet egyik legjobb fordulataival rendelkezik, és ez alól ez a játék sem kivétel. Viszont, ebben az esetben a történet 2023-ban játszódik, így egy egészen új fényben élheted át a híres esetet.



Bújj a legendás nyomozó, Hercule Poirot bőrébe

Lépj be Hercule Poirot fejébe, hogy gondolattérképeket fedezz fel és következtetéseket vonj le. Ezen mechanikák extra mélységet kölcsönöznek a játékmenetnek. A nyomozáson kívül azonban ne feledkezz meg a minden fejezetben megtalálható tárgymanipulációs feladványokról sem.



Egy teljesen leszinkronizált, zseniális nyomozós játék

A játék során Poirot és Joanna bőrébe bújva kell rejtvényeket megoldanod, és következtetéseket levonnod, hogy kiderítsd a gyilkosság mögött rejlő igazságot. Külső nézetes perspektívából vizsgáld át a helyszíneket, beszélgess az összes főszereplővel, keress nyomokat, aztán pedig konfrontálódj a gyanúsítottakkal. Mindezt angol, német és francia nyelven leszinkronizált karakterekkel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Agatha Christie: Murder on the Orient Express (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: