Betöltés...

Ion Fury (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.364 Ft



A JÁTÉKRÓLMiközben Shelly „Bombshell” Harrison megszerezte a kódnevét, amellyel bombákat bocsát ki a Globális Védelmi Erőkhöz, mikor Dr. Jadus Heskel a gonosz transzhumanista mestermestert kibernetikus kultuszának tagjait a Neo DC utcáira engedi, tudja, hogy ideje robbanásokat okozni, ahelyett, hogy megakadályozná. őket.



Heskel megölésére irányuló törekvése nyomán a vérontás hatalmas, többutas pályák mentén hatalmas, többutas pályák mentén hatalmas robbanásokkal teli, több titkos terület, mint amennyire számíthatunk, és embertelen ellenségek minden sarok mögött. Itt nincs regeneráló egészség; hagyja abba a fedezetet, és kezdje el futni és lőni.







Shellynek a Heskel hadseregének lebontására való keresztes hadjáratában széles fegyveres arzenállal látja el pusztulását, amelyet alternatív tűzmód és különféle lőszerfajták egészítenek ki. Aláíró revolverje, a háromcsöves Loverboy, fájdalmat okoz az ellenségnek és a játékosok örömét mind az egyszeri lövések, mind a régi nyugati stílusú kalapácsos rajongók. Kinek szüksége van egy rendszeres lövöldözőre, ha a lövöldözős lövedéket be tudja tölteni a gránátvetőbe? Erőszakos, felülmúló Bowling Bombák könnyedén szétbontják az ellenségeket.







Ion Fury nevet a kötelező ellenőrző pontok és egyenes utak ötletéről a lövöldözőkon. De csak azért, mert ez egy igazi old school első személyes lövöldözős játék, ez nem azt jelenti, hogy figyelmen kívül hagytuk az összes jó új dolgot, amelyet az elmúlt két évtized hozott. Fejlövések? Naná. Több fizika és interaktivitás? Biztos lehetsz benne. Széles képernyő, a vezérlő támogatása és az automatikus mentés? A 3D birodalmak és a Voidpoint mind a két világ legjobbjait felhasználták, és mindezt véres pörköltté főzték.











A klasszikus lövöldözők, mint a Duke Nukem 3D, az Shadow Warrior és a Blood valódi utódja.

Tapasztalja meg az eredeti BUILD motort szteroidokon, felszivattyúzza és 20 év elteltével kész újra felrakni!

Kacsa, ugrás, mászás, úszás és robbanás végig a 7 izgalmas zónán, amelyek többszörös súlyos testi sértésnek vannak kitéve!

Egy gyönyörű játékvilág, több ezer kézzel készített textúrából és spriteből összeállítva

A lelkesítő fegyverek félelmetes arzenálja, beleértve a többféle lőszertípust és az alternatív tüzet. Háromcsöves revolverek, gránátvetők és hőigényes intelligens bombák a legjobb barátok!

A klasszikus '90 -es évek FPS-akciója, amelyet szeretsz, modern találmányokkal, például helysérülésekkel és zökkenőmentes szintváltásokkal

NULL ELJÁRÁSI Generálás. Minden szint kézzel készített, és több utat, hűvös effektusokat és összetett sorozatokat tartalmaz.

A zeneszám valódi nyomon követhető modulzeneből áll, hiteles FastTracker 2 formátumban

Könnyű hozzáférés a szintű szerkesztőhöz és más fejlesztési eszközökhöz az első napon, plusz a Steam Workshop támogatás

FELNŐTT TARTALOM LEÍRÁSA

A fejlesztők így írják le a tartalmat:



E játék tartalma esetleg nem megfelelő minden korosztály számára, vagy munkahelyi megtekintéshez: Gyakori erőszak vagy vér, Általános felnőtt tartalom

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ion Fury (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: