Betöltés...

Train Simulator - Weardale & Teesdale Network Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.707 Ft



A JÁTÉKRÓL

Anglia észak-keleti részén található legrégebbi és legfontosabb vasútvonalak a vonatszimulátor lenyűgöző új Weardale & Teesdale Network útvonalán állnak össze.



A széles vasúti hálózat összekapcsolta északkelet legnagyobb városait és a Pennines-szigeteken található kollégiumokat. Az első vonal 1825-ben nyílt meg, amely a Shildon melletti kolliúriákat Darlingtonon keresztül Stockton-on-Tees-szel kötötte össze.



Ekkor a vonal mindössze 25 mérföld hosszú volt, de 1860-ra jelentősen megnőtt, és Weardale és Teesdale szinte minden sarkába meghosszabbodott és leágazott, és több mint 100 mérföldet tett meg. Az eredeti vonal valószínűleg az a leghíresebb, hogy a világ első nyilvános vasútja gőzmozdonyokat használt, amikor 1833-ban először bemutatták őket.



A terület összeköttetésben állt a vasút örökségének rangos és hosszú listájával, számos vasúttal kapcsolatos munkával és mérnöki létesítménnyel találták meg az egész hálózatot. A számos gőz- és dízelmozdony építéséért felelős Darlington Railway Works 1863-ban épült, és egészen 1966-ig fennmaradt a Beeching Ax-ig. , szintén híres tereptárgy a környéken, csak nemrégiben, 1984-ben zárt be, és ma a 'Locomotion', a Nemzeti Vasúti Múzeum második helyszíne.



Ennek a kiterjedt vasúthálózatnak a nagy része és számos híres tereptárgy dr. Beeching kezében szenvedett, akinek az 1960-as években a brit vasúthálózat átfogó változásai lezárták az elágazásokat az utasforgalom elõtt. Mivel a kollégiumok bezárultak és az teherforgalom csökkent, 1980-ra gyakorlatilag semmi sem maradt a híres útvonalakból, amint valaha ismerték őket.



Az olyan városok, mint Crook, Tow Law, Barnard kastély, Piercebridge és Auckland püspök - egykor nyüzsgő vasúti városok - elvesztették állomásaikat és felemelték a vágányzatot, és ma a környék látogatói soha nem hinnék, hogy valaha ilyen gazdag vasúti örökségük volt.



A Weardale és a Teesdale hálózat híven újrateremti a térség fővonalait és mellékvonalait, ahogyan azok 1950 és 1960 között voltak, közvetlenül a Beeching lezárás előtt, újjáépítve a Durham City, Darlington, Middleton-in közötti 100 mérföldes vasútvonalakat -Teesdale és Wearhead.



A klasszikus BR zöld májú dízel-vontatás szintén képviselteti magát a 08-as, 25-ös, 37-es és 101-es osztály álarcában, valamint az Mk1 vér- és pudingkocsik, valamint számos teherkocsi, köztük egy 21 t ásványi tartály, 16 t ásvány Kocsi, öt deszkás ásványi kocsi, hatkerekű tejszállító tartálykocsi, Presflo ömlesztett porszállító kocsi, 20 tonnás bitumen tartálykocsi, 20 tonnás varangy E fékkocsi és 10 tonnás teherautó.



Az útvonal újdonsága egy dízelfék-érzékeny „csiga” BR zöld színben, prototípusos LNER szemafor és színes fényjelzés mellett az útvonalon.

Forgatókönyvek

Hét forgatókönyv az útvonalhoz:

Barnard-kastély Auckland püspöknek

Auckland püspök Darlingtonba

Auckland püspök Wearheadhez

Darlington Durhambe

Darlington Middletonhoz

Durham a Barnard kastélyba

Shildon Darlingtonba



További forgatókönyvek állnak rendelkezésre a Steam Workshopon online és játékon belül. A Train Simulator Steam Workshop forgatókönyvei ingyenesek és könnyen letölthetők, még sok órányi izgalmas játékmenettel kiegészítve. Mivel a forgatókönyveket naponta adják hozzá, miért nem nézi meg most!



Kattintson ide a Steam Workshop forgatókönyvek megtekintéséhez.

Főbb jellemzők

200 mérföld fő vonalak és leágazások Weardale és Teesdale között, beleértve Durham Cityt, Darlingtonot, Middleton-in-Teesdale-t és Wearheadet

LNER szemafor és színes fényjelzés az útvonalon

BR 25. osztály, BR zöld színben

BR 101. osztály, BR zöld színben

BR 08 osztály, BR zöld színben (csak Quick Drive)

BR 37. osztály, BR zöld színben (csak Quick Drive)

Dízelfék érzékeny „csiga” BR zöld színben

BR Mk1 „vér és puding” személyszállító kocsik

Teherkocsik, beleértve a 21 tonnás ásványi tartályt, a 16 tonnás ásványi kocsit, az öt deszkás ásványi kocsit, a hatkerekű tejszállító tartálykocsit, a Presflo ömlesztett porszállító kocsit, a 20 tonnás bitumen tartálykocsit, a 20 tonnás varangy E fékkocsit és a 10 tonnás teherautót.

Az útvonal forgatókönyvei

Quick Drive kompatibilis

Letöltés mérete: 1,503mb

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Train Simulator - Weardale & Teesdale Network Route Add-On (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: