Betöltés...

Planet Zoo: Ultimate Edition 2021

Ár: 38.493 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Planet Zoo: Ultimate Edition 2021 tartalma:

- Planet Zoo alapjáték

- Deluxe Upgrade csomag

- Arctic csomag

- South America csomag

- Australia csomag

- Aquatic csomag

- Southeast Asia Animal csomag

- Africa csomag

- North America Animal csomag

- Europe csomag





Építs egy világot a vadon élő állatoknak a Planet Zoo játékban. A Planet Coaster és a Zoo Tycoon fejlesztőitől érkezik a tökéletes állatkerti szimulátor, amely hiteles, élő állatokkal rendelkezik, amelyek gondolkodnak, éreznek és felfedezik a körülöttük létrehozott világot. Tapasztald meg a világot bejáró kampányt, vagy engedd szabadjára a fantáziádat a Sandbox mód szabadságában. Hozz létre egyedi élőhelyeket és hatalmas tájakat, hozz nagy döntéseket és értelmes választásokat, és gondozd az állatokat, miközben felépíted és irányítod a világ legvadabb állatkertjeit.



A szimuláció megvadul

Ismerd meg a hihetetlen állatok világát. A játékos oroszlánkölyköktől a hatalmas elefántokig, a Planet Zoo minden állata gondolkodó, érző egyéniség, sajátos megjelenéssel és személyiséggel. Készíts részletes élőhelyeket, hogy az állatok természetes környezetét hazahozd, kutass és irányíts minden egyes fajt, hogy lehetővé tedd számukra a gyarapodást, és segíts az állatoknak családot alapítani, hogy génjeiket továbbadhassák a jövő generációinak.



Értelmes menedzsment

Irányíts egy csodálatos élővilágot, amely minden döntésedre reagál. Koncentrálj a nagy egészre, vagy irányítsd a legapróbb részleteket is. Örvendeztesd meg a látogatókat ikonikus kiállítási tárgyakkal, fejleszd állatkertedet új kutatásokkal, és engedd vissza állataid új generációit a vadonba. Választásaid egy olyan világban elevenednek meg, ahol az állatok jóléte és a természetvédelem az első.



Határtalan kreativitás

A Planet Zoo erőteljes darabonkénti építőeszközeivel könnyedén egyedivé teheted állatkertedet. Minden kreatív döntésed hatással van az állatok életére és a látogatók élményére. Engedd szabadjára a fantáziádat, miközben tavakat és folyókat ásol, dombokat és hegyeket emelsz, ösvényeket és barlangokat vájsz, és lenyűgöző állatkerteket építesz egyedi témák és több száz építőelem kiválasztásával.



Oszd meg és inspirálj

Csatlakozz egy összekapcsolt közösséghez, és oszd meg a világ legkreatívabb élőhelyeit, tájképeit, sőt egész állatkerteket is a Steam Workshop-ban. Nézd meg, ahogy saját terveid megjelennek a világ állatkertjeiben, vagy fedezd fel a Planet Zoo közösség minden nap friss, új tartalmait.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Planet Zoo: Ultimate Edition 2021" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: