Betöltés...

BloodRayne (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.081 Ft



A JÁTÉKRÓLA Világháború közötti években a BloodRayne ügynök gyilkos gépként működik a The Brimstone Societynél - egy szigorúan titkos testvériségnél, amely vadászik és megsemmisíti a természetfeletti fenyegetéseket. Két küldetés, ötéves távolságra, kiderül, hogy egy ember csatlakozik egymáshoz. Ez az ember évek óta erőteljes okkult relikviákat keres a világban, hogy Németországot uralkodás új korába hozza. Rayne-nek szembesülnie kell az elit náci hadsereggel, és megakadályoznia kell őket, hogy szörnyű lényeket szabadítsanak fel tárgyaik keresésekor. A szuper szexi, szuperhalálos, természetfeletti hősnő, a BloodRayne főszereplésével ez az eredeti akció-horror játék felszabadította a vörös fejű dhampírt a világon.

RENDSZERKÖVETELMÉNYEK

MINIMÁLIS:Windows 98/2000 / XP, 733 MHz-es processzor, 128 MB RAM, 200 MB virtuális memória, 2 GB szabad merevlemez-terület, DirectX 8.1 vagy újabb (a játékkal együtt), DirectX kompatibilis hangkártya, 100% DirectX 8.1 kompatibilis videokártya, ATI Radeon , GeForce 2 vagy újabb, Hardver T&L (Transform & Lighting) segítségével. Nem tartalmazza a GeForce MX és Go sorozatú kártyákat. Lásd a teljes listát az alábbiakban.

Kizárt kártyák:

- TnT / TnT 2

- ATI Rage (bármilyen)

- ATI Radeon VE és Radeon 7000

- ATI Mobility Radeon (eredeti, laptop)

- Kyro 1 & 2 (példa, Hercules 3D Prophet 4000/4500)

- bármilyen Voodoo kártya

- bármilyen Intel kártya

- bármilyen Matrox kártya (a Parhelia kivételével)

- bármilyen integrált grafika (az nForce kivételével)



AJÁNLOTT: Windows XP, Pentium 4 2,53 GHz vagy AMD egyenértékű, 512 MB RAM, 200 MB virtuális memória, 2 GB szabad merevlemez-terület, 64 MB nVidia GeForce 3, GeForce 4 Ti vagy ATI Radeon 8500 videokártya, DirectX 8.1 vagy újabb (a játékhoz tartozék) , Sound Blaster Audigy hangkártya

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "BloodRayne (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: