Betöltés...

killer7 (Digital Limited Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.308 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



Alapjáték

Digitális művészeti füzet

2018 Remastered Original Soundtrack



Az ikonoklasztos író/rendező SUDA51 (Goichi Suda) és a legendás rendezők, Hiroyuki Kobayashi és Shinji Mikami elméje szerint a killer7 több mint 13 év után először tér vissza! A híres Grasshopper Manufacture, Ltd. stúdióból származik egy klasszikus kultikus kalandjáték, amely megerősítette a stúdió nemzetközi hírnevét és elismertségét.

(Fényérzékeny rohamokra vonatkozó figyelmeztetés: A játék potenciálisan rohamokat válthat ki a fényérzékeny epilepsziában szenvedőknél. Javasolt a nézők mérlegelése.)



Merüljön el az underground bérgyilkosok sötét világában a bosszú történetében Harman Smithként, aki 7 halálos személyiséget mutat be a való világba, gyilkosként7. Vegye át az irányítást e különös gyilkosok sora felett, amikor levadászják a baljós Kun Lan -t, hogy megállítsák a világuralmi tervét, és fejezzék be a „Mennyei mosoly” néven ismert halálos öngyilkos merénylők szervezetét.







Több személyiség - Harman különálló 7 személyiségének irányítása, mindegyiknek megvan a maga megjelenése, személyisége, választott fegyvere és különleges képességei.

Bűnös ellenség - Szembeszáll a "Heaven Smile" szervezettel az első és a harmadik személyű lövészmechanika egyedülálló kombinációjában.

Gyilkos mozdulatok - Használja ki a killer7 összes különleges képességét a titkok felfedésére és a rejtvények megoldására.

Az Ön választása - Váltás a személyiségek között tetszés szerint, hogy minden találkozást a legjobban kezeljen.

Sötét út vár - Kövesse egy mélyen magával ragadó történetet, amelyet minden idők egyik legelismertebb alkotója, a SUDA51 hozott Önhöz.

Új megjelenés - PC-re optimalizálva, most élje át a kultikus klasszikust, mint még soha!

Egy gyilkos stílus - időtlen látványstílus, amely az első megjelenéstől kezdve meghökkentette a közönséget, tökéletesen átültetve a modern gépekre.





A killer7 krónikázza a kapcsolatot két férfi között, akiknek összefonódott útja lebilincselő bosszú- és személyiségváltozássá fejlődik, és egy játékos, Harman Smith és hét különböző személyisége tudatába taszítja a játékosokat.



Célja: állítsa le a Heaven Smile -t, a világot sújtó válogatás nélküli erőszak hullámáért felelős csoportot. Az egyedi karakterek, az összetett történet és a sötét képek, feltűnő, árnyékolt grafikákkal, mind elengedhetetlen összetevői ennek a klasszikus címnek.



Harman Smith

A történet központi szereplője. 65 éves, idős férfi, fizikailag függ a bentlakó ápolóasszisztensétől. Felkeltve azonban valódi színeit "Istengyilkosként" mutatja. Masszív páncélpuskája az egyik szakmai védjegye.

- Fegyver:



Páncéllyukasztó puska Garcian Smith

7 különböző személyiség vezetője és Haman hűséges szolgája. Alacsony kulcs, és soha semmi sem humoros neki. Speciális telegnosis-képességét használja az optikai álcázást használó mennyei mosolyok felkutatására és megsemmisítésére.

- Fegyver: Kézifegyver Dan Smith hangtompítóval





A legagresszívabb személyiség, a legnagyobb hozzáállással a 7-ből. Hűvösen öltözött öltöny és nyakkendő. Senki nem fogja tévedni üzletembernek, legalábbis nem azzal a nagy revolverével, amelyet állandóan cipel. Szemében gyűlölet van. Egyesek még azt mondják, hogy ha a szemébe mered, láthatja az ördögöt.

- Fegyver: Custom Magnum



Mask de Smith

Egy titokzatos egykori profi birkózónak sikerült nagyon sok követőt felépítenie a Lucha Libre és a brit Lancashire stílusú birkózás egyedülálló keverékével. Pletykák vannak arról, hogy tombol maszk nélkül a No Holds Barred áramkör soraiban is. Amikor meghívták New Yorkba, hogy megjelenjen a fő eseményen, nyomtalanul eltűnt. Speciális mozdulata Smith Special néven ismert (a birkózó körökben általában "égő kalapácsként" emlegetik). Kettős gránátvetője hatalmas ütést tartalmaz, és normál, elektromos és gravitációs gránátokat képes lőni. Az állatok természetesen a fiatal és jószívű Babyface-hez nyúlnak.

- Fegyver: Dupla gránátvetők



Coyote Smith

Mint egy mérges kígyó, hidegvérű személyiség. Egy latin bandita, aki ismeri az útját az utcán. A prérifarkas szinonimája a "zárkózás művészetének". Ő egy ember, aki tudja, hogyan kell megszerzni a dolgokat. Ez a rendkívüli képesség teszi őt a Smithe Szövetség tagjává. Említést érdemel még az a képessége, hogy brutálisan életet vegyen.

- Fegyver: Custom Revolver



Kevin Smith

Ez az albínó férfi kést használ választott fegyverének. Árnyalatainak levételével eltűnhet a levegőben. A magányt részesíti előnyben a harmóniával szemben. Azt mondják, nem sok szavú ember. De valójában senki sem hallotta beszélni. Néhány pletyka, hogy a hangja isteneket idézhet.

- Fegyver: Kések / Dobókések



Kaede Smith

Az egyetlen lány a gyilkos környezetben. Idézi halálos szellemek hallatát, amikor a csuklójából kifújja a vért. Mivel a halálhoz oly közel álló életet él, képessége, hogy túlélje az élet-halál helyzeteket, meghaladja bármely élő emberét. Különlegessége a távlövés. Képes kétlépcsős zoomot használni fegyverének elsütésekor. Személyes szinten nagyon passzív, és hajlamos távolságot tartani másoktól.

- Fegyver: Automatikus pisztoly hatókörrel



Con Smith.

A vak fiú Con kivételes hallással rendelkezik, amely lehetővé teszi a hangok vizualizálását. Fantasztikus gyorsgyújtó képessége is van. Egy másik szép tulajdonság a szuper futási sebessége, amely ha akar, szinte minden ellenséget felülmúlhat. Amikor alszik, csak egy átlagos gyerek. Senki sem gyanítaná, hogy elit merénylő.

- Fegyver: Dupla automatika

ELLEN PROFIL

Kun Lan

Parazita avatar Haman Smith múltjából. Az istenek erejével hozta elő a "menny mosolyát". Terve az Államok Föderációjának lebontása.



Menny Mosoly

Erőszakos lények, akik Kun Lan kezén keresztül léteznek. Egyetlen támadási módjuk az, hogy közel kerülnek a célpontokhoz és felrobbantják magukat. A városi álcázás során nagyon nehéz őket szabad szemmel észrevenni.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "killer7 (Digital Limited Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: