Betöltés...

The Sims 4 - Outdoor Retreat (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)

Ár: 11.090 Ft



A JÁTÉKRÓL

Merészkedj az erdő mélyére, hogy új meglepetéseket fedezz fel, köztük veszélyes és csodálatos gyógynövényeket, új halfajokat, hátborzongató rovarokat és... medvéket? Lógj a tábortűznél, mielőtt megpróbálnád megtalálni a remetét, akiről azt beszélik, hogy az erdő legmélyén él.



Barangolj egy teljesen új úti célba

Simjeid mostantól a mindennapi életükből Granite Falls fenyőfákkal teli levegőjébe menekülhetnek. Reméljük, hogy a Simjeid nem finnyásak a rovarok iránt.



Állítsd fel a tökéletes tábort

Egyetlen kempingezés sem teljes a megfelelő felszerelés nélkül. Ne felejts el sátrat venni a Simjeidnek, és új túrafelszereléssel felszerelni őket.



Élvezd az egyedi szabadtéri tevékenységeket

Dőlj hátra egy éjszakai csillaglesésre, és engedd szabadjára Simjeid fantáziáját! Csatlakozz egy patkós játékhoz, hogy kikapcsolódj, és nézd meg, milyen kalandok várnak a szederbokorban.



Gyűljetek össze a tábortűz körül

Kényeztesd Simjeidet egy kis sült pillecukorral, és mesélj a tűz mellett kalandos, csodás és ijesztő történeteket az egész bandának.



Készíts egzotikus bájitalokat gyógynövényszakértőként

Fejleszd Simed gyógynövénykészségét, hogy különféle hasznos bájitalokat készíthess, a rovarriasztótól kezdve a feszült Simet megnyugtató főzetig. Ez az új készség hasznos lesz, hogy segítsen a Simeknek azonosítani, mely vadon élő növények ehetőek vagy mérgezőek

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Outdoor Retreat (DLC) (EU) (Digitális kulcs - Xbox One)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: