Betöltés...

Battlefield 1 (Ultimate Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.875 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Battlefield 1: Ultimate Edition tartalma:

- Battlefield 1 alapjáték

- Battlefield 1: Premium Pass kiegészítő

- Red Baron Pack csomag

- Lawrence of Arabia Pack csomag

- Hellfighter Pack csomag





Csatlakozz a Battlefield közösségéhez és vesd bele magad a The Great War epikus csatáiba ebben a kritikusok által elismert belső nézetes lövöldözős játékban.



Tapasztald meg a háború hajnalát a Battlefield 1-ben

Fedezd fel a háborúban álló világot a kalandokkal teli kampányon keresztül, vagy csatlakozz az epikus csapatalapú többjátékos küzdelmekhez akár 64 játékossal. Harcolj gyalogosként, vagy vedd át az irányítást lenyűgöző járművek felett szárazföldön, levegőben és vízen.



Játékmenet

A Battlefield 1 visszarepít a The Great War-ba, az első világháborúba, ahol az új technológia és a világméretű konfliktus örökre megváltoztatta a hadviselés arculatát. Vegyél részt minden csatában, irányíts minden hatalmas járművet és hajts végre minden olyan manővert, amely egy egész harcot megváltoztathat. Az egész világ háborúban áll - nézd meg, mi van a lövészárkokon túl.



Hatalmas többjátékos csaták

Barangold be a csatateret hatalmas többjátékos ütközetekben, akár 64 játékossal. Támadj gyalogosként, vezess lovassági támadást, vívj olyan intenzív és összetett harcokat, amelyekben az összes csapattársad segítségére szükséged lesz, hogy életben maradj.



Sorsfordító járművek

Fordítsd a csata menetét a kedvedre nagy és mégnagyobb járművekkel, a tankoktól és a kétfedelűektől a gigantikus behemótokig, egyedi és hatalmas járművekkel, amelyek kritikus fontosságúak lesznek a válságos időkben. Zúdíts tüzet az égből egy gigantikus léghajóval, szaggasd át a világot a páncélvonattal, vagy bombázd a szárazföldet a tengerről a Dreadnought-al.



Jellemzők:

- Változó környezetek a világ minden táján

- Fedezd fel egy globális konfliktus minden részét parttól partig

- Végezz profi manővereket egymással összefüggő többszereplős csaták sorozatában, amelyek több pályán is játszódnak





Battlefield 1: Premium Pass

A Battlefield 1: Premium Pass tartalma:

- Battlefield 1 They Shall Not Pass kiegészítő

- Battlefield 1 In the Name of the Tsar kiegészítő

- Battlefield 1 Turning Tides kiegészítő

- Battlefield 1 Apocalypse kiegészítő

- 14 Battlefield 1 Superior Battlepack csomag

- 14 egyedi dögcédula

- Elsőbbségi pozíció a szerver várólistán





Hódítsd meg a teljes Great War-t a Battlefield 1 Premium Pass-al

A Premium Pass négy tematikus kiegészítő csomagot tartalmaz új többjátékos pályákkal, új feloldható fegyverekkel, új hadműveletekkel és még sok mással.



They Shall Not Pass

Játssz az első világháború egyik legkegyetlenebb hadseregének, a franciáknak a szerepében. Vegyél részt a Verdun kohója körüli kegyetlen harcokban és ereszkedj le a Fort de Vaux mélyére, ahol barbár csaták dúlnak a gázzal teli folyosókon. Használd ki a mechanikus szörnyetegeket és az Aisne partjainál található egyedülálló arzenált a háború legnagyobb tankos rohamában. A franciák új csatakiáltást használtak a háború alatt: "They shall not pass!"



In the Name of the Tsar

Csatlakozz az orosz hadsereghez az 1. világháború kiterjedt keleti frontján és legyél tanúja az azt követő polgárháború erők küzdelmének. Lovagolj Galicia-ban a legendás Hussar-okkal az epikus Brusilov-offenzíva idején. Vegyen részt az Albion-támadás csetepatéiban egy fagyos szigetcsoporton. Vezesd a hatalmas Ilya Muromets bombázót az alattomos Łupków-hágó hóval borított szakadékai felett. Vezesd az ötletes Putilov Garford páncélozott autót Galacia-ban. Csatázz Tsaritsyn-ban, ahol a gépfegyverek tüze visszhangzik az utcákon, ahogy a White Army és a Red Army a polgárháborúban az Oroszország feletti uralomért küzd.



Turning Tides

Hódítsd meg a szárazföldet, a levegőt és a tengert a Great War kétéltű csatáiban. Rohamozd meg Gallipoli partjait a szövetséges erőkkel, vagy védd meg az Ottoman Birodalom erődítményeit a Helles-foknál. Folytasd a csatát az Achi Baba dombtetőn egy intenzív, gyalogságra összpontosító előrenyomulásban. Vegyél részt az Északi-tenger epikus tengeri összecsapásaiban a Brit Birodalom Királyi Tengerészgyalogsága és a német haditengerészet között Helgoland-öbölben. Vegyen részt a merész brit rajtaütésben Zeebrugge-nál, ahol a hullámok zordak.



Apocalypse

Lépj be az élő pokolba és merülj el a Great War legszörnyűbb és leghírhedtebb csatáiba. Vágj át Passchendaele vérrel és sárral teli, feldúlt táján, és bújj elásott árokpartok és lerombolt romok mögé. Támadj át a Somme búzamezőin, miközben a csatatér a pusztító tüzérségi sortűztől a földi pokollá változik. Harcolj az Isonzo folyó melletti hegyi lövészárkokban, amikor az osztrák-magyarok Caporetto-ban az olasz hadsereggel csapnak össze az elkeseredetten harcolt területért.





Red Baron Pack

- A Red Baron’s háromfedelű repülőgépe

- A Red Baron’s P08 oldalfegyvere

- A Red Baron’s Flyer Pin emblémája





Lawrence of Arabia Pack

- Lawrence of Arabia’s fekete csődöre (a ló új vizuális megjelenése)

- Lawrence of Arabia’s SMLE fegyvere

- Lawrence of Arabia's Jambiya Közelharci fegyvere

- Lawrence of Arabia’s emblémája





Hellfighter Pack

- M1897 Hellfire Trench Shotgun - Hellfire jelöléssel

- M1911 Hellfigther pisztoly

- Hellfighter Bolo kés

- Hellfire Insignia - a Hellfighter elit egységhez való tartozás jelképe, amelyet viselhetsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Battlefield 1 (Ultimate Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: