Betöltés...

PXN-V900 játékkormánykerék (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)

Ár: 63.290 Ft

PXN-V900 Racing kormánykerék
Rajongó vagy a versenyjátékokért, és szeretnéd úgy érezni magad, mint egy igazi pályán? A PXN-V900 kormánykerék nagy valósághűséget, testreszabható paramétereket és széles körű kompatibilitást kínál. A készlet pedálokat is tartalmaz, így egy autóversenyző cipőjébe léphetsz. A kerék 8 programozható gombbal és 3,5 mm-es Mini Jack porttal rendelkezik.

Igazi realizmus
Emelje a versenyjátékokat az elmerülés következő szintjére! A PXN-V900 kormánykerék nagy pontosságú és kapcsolható üzemmódokkal rendelkezik. 2 fokozatú elforgatási sugara van, 270° vagy 900°, így testreszabhatja bizonyos játékokhoz. Emellett a beépített dupla vibrációs motor automatikusan alkalmazkodik bizonyos produkciókhoz, eseményekhez a képernyőn, így még mélyebben elmerülhet a játékban.

Széleskörű kompatibilitás
A PXN-V900 nagy előnye a széleskörű kompatibilitás. Személyi számítógépekkel, valamint PS3, PS4, Xbox One és Nintendo Switch konzolokkal működik. Így több platformon is élvezheti a valósághű játékokat, és nem kell aggódnia amiatt, hogy hardvert kell cserélnie, amikor új számítógépet vagy konzolt szerel fel.

Pedálok benne
A készletben pedálokat is kapsz. A pedálok technológiával segítik a valósághűséget, megragadva egy igazi autó érzését. Így úgy érezheti magát, mint egy versenyautóban anélkül, hogy elhagyná otthonát!

Magas stabilitás
A kormánykerék felszerelése az asztalon lévő rögzítőelemek csavarozásával történik. Ezen kívül öt jól rögzített tapadókoronggal van felszerelve, amelyek azonban szükség esetén könnyen levehetők. Mindez biztosítja, hogy a kormánykerék rendkívül stabil legyen, ami pontosságot és kényelmet jelent.

A készlet tartalma:
Kormánykerék
Pedáltábla
Összeszerelő készlet
Használati utasítás

Leírás:
Termelő PXN
Modell V900
Kapcsolat vezetékes
Rezgés IGEN
Az érzékenységi szintek száma 3
A kormánykerék fordulási sugara 270-900°
Programozható gombok száma 8
3,5 mm-es mini jack bemenet IGEN
Üzemi áram 80 mA
Kompatibilitás Windows 7/8/10 / PC x-bemenet és d-bemenet / PS3 / PS4 / XBOX ONE / Nintendo Switch
A kormánykerék méretei 280 x 340 x 285 mm
Súly 3280 g

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Kormány
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 4 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "PXN-V900 játékkormánykerék (PC / PS3 / PS4 / XBOX ONE / SWITCH)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: