Betöltés...

The Sims 3 - Showtime (Limited Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 21.328 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Sims 3: Showtime - Limited Edition a The Sims 3: Showtime kiegészítő extra helyszínekkel és színpaddal ellátott változata.



Merészkedj el a Starlight Shores új világába, és légy a részese egy meggazdagodás történetnek a Sim-jeiddel, akik szupersztár énekesek, akrobaták és bűvészek lesznek, vagy akár DJ-ként is dolgozhatnak.



A határ a csillagos ég

Nézd meg, ahogy Sim-jeid hírnévre tesznek szert - vagy lángokba borulnak, miközben új helyszíneken lépnek fel a színpadon, ujjongó tömegek előtt. A csúcsra vezető úton több eszköz áll majd rendelkezésedre, hogy Sim-jeid történetét úgy mesélhesd el, ahogyan szeretnéd, beleértve a színpadok testreszabását, Sim-ek létrehozását teljesen új ruházati lehetőségekkel, tulajdonságokkal, képességekkel és életre szóló kívánságokkal, valamint az olyan tárgyakkal való interakciót, mint az új biliárdasztal, a karaoke-gép és a mechanikus bika. Az új, összekapcsolt funkciók lehetővé teszik, hogy megoszd a nagy pillanataidat, és úgy kapcsolódj barátaidhoz és The Sims rajongóidhoz, ahogy eddig még soha. A teljesen új, opcionális SimPort funkció segítségével küldd el Sim-edet turnéra, hogy fellépjen a barátaid világában. Útközben a különleges kihívások teljesítéséért érdemeket szerezhetsz, amelyeket új jelvényekkel jutalmaznak, és amelyeket az új játékbeli játékosprofilon és a játékfalon megnézhetsz és megoszthatsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 3 - Showtime (Limited Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: