Betöltés...

The Sims 4 + Discover University (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 13.735 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Sims 4: Discover University Bundle Tartalma:

- The Sims 4 alapjáték

- The Sims 4: Discover University kiegészítő





Engedd szabadjára a fantáziádat, és hozz létre egy olyan egyedi Sims-világot, amelyben teljesen kifejezheted önmagadat. Töltsd le ingyen, és szabd testre minden részletét a Sim-ektől az otthonokig - és még sok minden másnak is. Válaszd ki, hogyan nézzenek ki, viselkedjenek és öltözködjenek a Sim-ek, majd döntsd el, hogyan éljenek minden nap. Tervezz és építs hihetetlen otthonokat minden család számára, majd dekoráld a kedvenc berendezési tárgyaiddal és dekorációiddal azokat. Utazz el különböző környékekre, ahol találkozhatsz más Sim-ekkel, és megismerheted az életüket. Fedezz fel gyönyörű, különleges környezetű helyszíneket, és indulj el spontán kalandokra. Irányítsd a Sim-ek mindennapi életének hullámvölgyeit, és nézd meg, mi történik, ha eljátszod a valós életedből vett eseményeket. Meséld el a történeteidet a magad módján, miközben kapcsolatokat alakítasz ki, karriert és életcélokat követsz, és elmerülsz ebben a rendkívüli játékban, ahol a lehetőségek végtelenek.



Egyedi Sim-ek létrehozása

Különféle Sim-eket formálhatsz és alakíthatsz, mindegyikük egyedi megjelenéssel, dinamikus személyiséggel és inspiráló törekvésekkel. Használd az erőteljes testreszabási funkciókat, hogy életre keltsd a képzeleted.



Építsd meg a tökéletes otthont

Tervezd meg az ideális otthont a Sim-jeid számára az Építkezési mód segítségével. Építsd meg álmaid otthonát az alaprajz megtervezésével, a bútorok kiválasztásával, valamint a táj és a terep megváltoztatásával.



Fedezd fel a vibráló világokat

Sim-jeid új közösségeket látogathatnak meg, hogy bővítsék társasági körüket, lógjanak a barátaikkal vagy rendezzenek felejthetetlen partikat.



Játssz az élettel

Döntéseid határozzák meg Sim-jeid életének minden aspektusát, a születéstől a felnőttkorig. Útközben fejlesztheted képességeidet, hobbikat űzhetsz, megtalálhatod Sim-jeid hivatását, új családot alapíthatsz és még sok minden mást.



Fedezd fel az alkotók közösségét

A Gallery segítségével inspirációt találhatsz a hozzád hasonló játékosok hálózatában, ahol tartalmat adhatsz a játékodhoz, vagy megoszthatod saját alkotásaidat. Töltsd le, lájkold és kommenteld kedvenc Sim-jeidet, házaidat és teljesen megtervezett szobáidat.





Cats & Dogs

Hozz létre különféle macskákat és kutyákat, add őket Simjeid otthonába, hogy örökre megváltoztasd az életüket, és állatorvosként gondozd a környékbeli háziállatokat a The Sims 4: Cats & Dogs kiegészítőben. Az új Create A Pet eszközzel személyre szabhatod a macskákat és kutyákat, mindegyiket egyedi megjelenéssel, egyedi viselkedéssel és most először kifejező ruhákkal! Ezek a csodálatos, életre szóló társak új és különleges módon változtatják meg Sim-jeid életét. Kezeld állatorvosként az állatok betegségeit, és vezesd saját klinikádat egy gyönyörű tengerparti világban, ahol rengeteg felfedeznivaló vár Sim-jeidre és kedvenceikre.



Hozz létre macskákat és kutyákat

Használd a nagy teljesítményű Create A Pet eszközt, hogy testre szabd Sim-jeid tökéletes macskáit, kutyáit, kiskutyáit és cicáit. Válassz a különböző fajták közül, adj nekik egyedi személyiséget, és manipuláld közvetlenül a tulajdonságaikat. Könnyedén személyre szabhatod bundájukat egyedi mintákkal, hogy megalkothasd valódi háziállataidat, álmaid kedvenceit vagy valami fantáziadúsabbat. Első alkalommal egészítsd ki megjelenésüket kifejező ruhákkal és kiegészítőkkel.





Discover University

Fedezd fel az összes élményt, amit a főiskola kínál. Vegyél fel olyan órákat, amelyek felkészítik Sim-jeidet a mérnöki, oktatási vagy jogi karrierre. Fedezd fel a robotikát és a ping-pongot, vagy szórakozz egy kicsit a rivális iskola ellen. Tanulj keményen, aludj sokat és pacsizz az iskola kabalájával, csak arra ügyelj, hogy a jegyeid ne romoljanak!



Illeszkedj be az iskolába

Kezdj új fejezetet a Sim-ed számára a történelmi Britechester Egyetemen vagy a modern Foxbury Intézetben. Lakj kollégiumi szobában vagy az egyetemen kívül, fedezd fel Britechester-t biciklivel, tölts időt a diákközösségben és tanulj a könyvtárban. Szurkolj a diákságnak egy iskolai szellemiségű rendezvényen, és viseld az iskola színeit, hogy megmutasd a Sim-ed büszkeségét.



Maradj elegáns

Iratkozz be egy egyetemre, és válassz olyan órákat, amelyek felkeltik az érdeklődésedet a biológia, az informatika, a művészettörténet vagy akár a gazemberség iránt. Vegyél részt egy előadáson, vagy foglalkozz a házi dolgozatokkal és prezentációkkal - minél többet tanul a Sim-ed, annál sikeresebb lesz. Az órákra járás vagy a lógás hatással lesz a Sim-ed jegyeire, ezért a precíz időbeosztás elengedhetetlen.



Ismerkedj, szórakozz és fedezd fel a környéket

Rajtad múlik, hogy a Sim-ed hogyan fogadja be az egyetemi életet. Tanulj egész éjjel, hogy befejezd a házi feladatot, vagy lazíts és aludj ki magad. Az olyan tevékenységekkel, mint a juice pong, a focilabdával való zsonglőrködés és a szobatársakkal való lógás, még sosem volt ilyen szórakoztató egy kis szünet! Csatlakozz olyan iskolai szervezetekhez, mint a robotika, a vita, a művészet vagy akár egy titokzatos titkos társaság. Az év előrehaladtával a Sim-ek a legjobb énjükké válnak, és felfedezik, hogy kinek kell lenniük.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 + Discover University (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: