Betöltés...

BANNER SAGA TRILOGY - DELUXE PACK (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.865 Ft



A JÁTÉKRÓLA Banner Saga Trilogy Deluxe csomag a következőket tartalmazza:

• A Banner Saga digitális letöltés és hangzás

• Banner Saga 2 digitális letöltés és hangzás

• Banner Saga 3 digitális letöltés és hangzás

• Digitális háttérkép

• A világtérkép digitális másolata

• Banner Saga 3 - Arany Wasp -játék elem



Szövje meg saját szálát ezen a epikus Viking RPG kalandon keresztül a Banner Saga trilógia segítségével. Vezesse a lakókocsit egy áttörő világ táján, ahol a nap megállt az égen és az istenek halottak. A merész vezetői döntések, az erőforrások bölcs felhasználása és az ügyes csata taktika elengedhetetlenek annak biztosításához, hogy Ön és a klánod élni tudja. Kiben bízhat meg, hogyan fogja megvédeni szövetségeseit, és milyen döntéseket hoz, amikor a Sötétség közeledik?



- A gyönyörűen kézzel rajzolt harci sorozatok és animációk, a Grammy-díjas zeneszerző, Austin Wintory hívogató partitúrájával együtt, elmerül a fantasztikus birodalomba, amelyet a norvég mitológia ihlette.

- Válasszon 48 játszható karakter közül 4 különböző verseny és 40 különböző osztály közül, mindegyik egyedi képességekkel és frissítési lehetőségekkel, hogy megfeleljen a játék stílusának.

- Stratégiai harc következményekkel - győzelem vagy vereség, sőt egy karakter végleges elvesztése attól is függ, hogy mely karaktereket választja a csatához, és milyen döntéseket hoz később.

- Az utazás ugyanolyan fontos, mint a csata - a hatalmas táj utazása során a lakókocsi építésében és kezelésében játszott szerepe nem csak a saját, hanem az egész civilizáció túlélése szempontjából is kritikus jelentőségű.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 2 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "BANNER SAGA TRILOGY - DELUXE PACK (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: