Betöltés...

The Sims 4: Dine Out (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.006 Ft



A JÁTÉKRÓL

Légy tulajdonosa egy étteremnek, és vidd el a Sim-eket enni a The Sims 4: Dine Out kiegészítővel. Hozz létre és irányíts különféle éttermeket, alkalmazz személyzetet, és állítsd össze a tökéletes menüt, hogy profitot termelj és bővítsd vállalkozásodat. Vacsorázz együtt a Sim-ekkel, hogy élvezzétek a teljesen új, kísérleti konyhát, és töltsetek minőségi időt a barátokkal és a családdal.



Hozz létre egyedi éttermeket

Klasszikus étkezde vagy előkelő olasz bisztró? Építsd meg álmaid éttermét az alapoktól, vagy szabd testre előre elkészített éttermeket új tárgyak és dekoráció segítségével. Személyre szabhatod a teret kényelmes fülkékkel, egyedi feliratokkal vagy szabadtéri ülésekkel a szabadban való szórakozáshoz.



Éttermek tulajdonlása és kezelése

Vedd fel a legjobbakat, a többit pedig rúgd ki! Válassz egyenruhákat, állítsd be az étlapot és az árakat, és csevegj a vendégekkel, hogy növeld a vendégek elégedettségét. Törekedj az ötcsillagos minősítésre, vagy építs egy több étteremből álló birodalmat, hogy igazán jól járj a Simoleon-okkal.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4: Dine Out (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: