Betöltés...

The Sims 4 - Bundle Pack 4 (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 24.708 Ft



A JÁTÉKRÓL

A The Sims 4: Bundle Pack 4 tartalma:

- The Sims 4: Vampires kiegészítő

- The Sims 4: Kids Room Stuff kiegészítő

- The Sims 4: Backyard Stuff kiegészítő





Alakítsd át Sim-jeidet nagyhatalmú vámpírokká, és élj örökké egy hátborzongató új helyen a The Sims 4: Vampires kiegészítővel. Hozz létre különféle vámpírokat teljesen új eszközökkel, és oldj fel egyedi erőket, amelyek természetfeletti képességekkel ruházzák fel Sim-jeidet. Menekülj a Forgotten Hollow-ba, építs egy búvóhelyet, és lógj együtt más halhatatlanokkal.



Hozz létre vámpírokat

A teljesen új Sim-készítési lehetőségekkel hozz létre vámpír Sim-eket, akik csábítóak vagy ijesztőek. Válaszd ki a fogaikat, adj hozzá titokzatosan világító szemeket, sőt, szabj testre egy egyedi sötét alakot, amivé átváltozhatsz, amikor feldühödsz vagy megijesztesz más Sim-eket.



Engedd szabadjára természetfeletti erőidet

Keress és használj több tucat egyedi erőt, amelyekkel a vámpírok képesek irányítani a Sim-ek elméjét és megidézni a spirituális energiát. Egyensúlyozd ki a képességeidet a gyengeségeiddel, és oldj fel új erőket, ha epikus párbajokat nyersz, hogy előrébb lépj a ranglétrán.



Élj halhatatlan életet

Tapasztald meg a vámpírok életét, és válaszd meg, hogyan élsz. Sim-ekből szívsz vért, vagy plazmagyümölcsöt eszel, hogy szomjadat oltsd? Átöleled a gonoszt és bajt keversz, vagy elvegyülsz és vámpírcsaládot alapítasz? Bárhogy is döntesz, mindig kerüld a napfényt és a fokhagymás ételeket.







Kids Room Stuff

Indítsd be a Sim-ed fantáziáját a The Sims 4: Kids Room Stuff kiegészítő új tárgyaival, amelyekkel személyre szabhatod a gyerekszobákat. Gyűjts és cserélj szörnykártyákat, majd keltsd életre őket az elektronikus harci állomáson. Rendezz bábelőadást, hogy mesélj és szórakoztasd a családot és a barátokat. Mutasd meg gyerek Sim-jeidet új ruhadarabokkal és frizurákkal, amelyek kifejezik a stílusukat.



Testre szabhatod a gyerekek szobáit

Építsd meg a stílusos gyerekszobákat! Élénkítsd meg Sim-jeid fantáziáját színes új bútorokkal és tematikus dekorációkkal, az űrrobotoktól kezdve a vidám virágdíszekig.



Harcolj szörnyekkel

Gyűjts és cserélj szörnykártyákat, amelyeken Sim-ed kedvenc varázslatos lényei szerepelnek. Használd a kártyákat az elektronikus harci állomáson, hogy életre keltsd őket, és hívd ki barátaidat egy biztosan izgalmas szörnypárbajra.







Backyard Stuff

Adj a Sim-jeidnek egy olyan hátsó kertet, amit igazán élvezhetnek a The Sims 4: Backyard Stuff kiegészítő segítségével! Adj hozzá szórakoztató pázsit vízicsúszdákat és színes új tárgyakat, hogy feldobd a teret. Bújj valami kényelmesebb ruhába, és ne feledd, hogy sok limonádé legyen kéznél.



Élvezd a mókát

Hagyd, hogy Sim-jeid lehűtsék magukat és megmutassák magukat a két vadonatúj pázsit vízi csúszdán. Mutass be különféle trükköket a közönségednek, például szörfözz át egy cápa állkapcsán. Aztán adj hozzá egy kis szappant, hiszen buborékokkal minden jobb!



Szabd testre a kültéri dekorációt

Adj egyéni hangulatot a külterednek dekorációs fényekkel és esetleg egy sor cserepes növénnyel. Adj Sim-jeidnek és vendégeiknek egy remek helyet, ahol többszínű teraszbútorokkal tölthetik el az idejüket. És ne feledkezz meg egy megnyugtató szélcsengettyű-készletről vagy egy madáretetőről sem, hogy teljessé tedd Sim-jeid személyes menedékhelyét.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Sims 4 - Bundle Pack 4 (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: