Betöltés...

Celebrat10n TrackMania2 Pack (Digitális kulcs - PC)

Ár: 19.221 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



TrackMania² kanyon

TrackMania² Stadion

TrackMania²-völgy



TrackMania² kanyon

A TrackMania² Canyon lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a lenyűgöző autók szenzációs pályákon való versenyzésének szórakozását és adrenalinját a Nadeo Studio TrackMania online versenyjelenségének jelentős továbbfejlesztett folytatásában, amelyet már több millió játékos élvez.



A TrackMania² Canyon messze túlmutat a hagyományos vezetési játékokon, a versenyzéssel a játékosok által létrehozott és működtetett pályák teljesen testreszabható világában! Hurkokkal, fali túrákkal, rámpákkal és számos más mutatványokkal életed útjára indulhatsz.



TrackMania² Stadion

A TrackMania² Stadion a népszerű Stadion-környezet visszatérése, amelyet játékosok milliói élvezhetnek a TrackMania Nations Forever segítségével. A ManiaPlanet környezet részeként a Stadium jobb szolgáltatásokat kínál a játék körül, jobb grafikát és erőteljes pályaszerkesztőt. [/ P]

[p] A TrackMania² Stadium szeszélyes, őrült és gyors tempójú felvétel a versenyző műfajába. A Stadium tiszta játékmenete biztosítja, hogy könnyen felvehető és megtanulható, mégis a mélység évek óta eSport-kedvencévé tette, mind a kreatív, mind a versenyképes játékosokat összefogva.



TrackMania²-völgy

A TrackMania² Valley lehetővé teszi, hogy megtapasztalja a lenyűgöző autók szenzációs pályákon való versenyzésének szórakozását és adrenalinját a Nadeo Studio online TrackMania versenyző jelenségének jelentős továbbfejlesztett folytatásában, amelyet már több millió játékos élvez.



A TrackMania² Valley messze túlmutat a hagyományos vezetési játékokon, a versenyzéssel a pályák teljesen testreszabható világában, amelyet maguk a játékosok generálnak és hajtanak! Hurkokkal, fali túrákkal, rámpákkal és számos más mutatványokkal életed útjára indulhatsz.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Celebrat10n TrackMania2 Pack (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: