Betöltés...

Age of Empires 4 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.978 Ft



A JÁTÉKRÓL











Előre megrendelheti az Age of Empires IV alkalmazást, és 2021 augusztusában ingyenes bónuszként szerezheti meg az Age of Empires II: Definitive Edition „Dauk a hercegek” bővítését *.



Az egyik legkedveltebb valós idejű stratégiai játék visszatér az Age of Empires IV dicsőségéhez, és a világot formáló epikus történelmi csaták középpontjába kerül. Az Age of Empires IV mind a megszokott, mind az innovatív új módszerekkel kiterjesztheti birodalmát hatalmas tájakon, lenyűgöző 4K vizuális hűséggel, és egy valós idejű stratégiai játékot hoz létre egy új generáció számára.



Visszatérés a történelemhez - A múlt prológus, mivel elmerül a világ 8 különböző civilizációjának gazdag történelmi környezetében az angoloktól a kínaiakon át a Delhi szultanátusig a győzelemre törekvésében. Építsen városokat, kezelje az erőforrásokat, és vezesse csapatait a szárazföldön és a tengeren harcoljon 4 különféle kampányban, 35 küldetéssel, amelyek a sötét középkor és a reneszánsz közötti 500 éves történelem során zajlanak.



Válassza ki az utat a nagysághoz történelmi figurákkal - élje meg Joan of Arc kalandjait az angolok legyőzésében, vagy vezessen hatalmas mongol csapatokat Dzsingisz kánként Ázsia-szerte tartó hódításakor. A választás a tiéd - és minden döntésed meghatározza a történelem eredményét.



A játék testreszabása modokkal - 2022 elején elérhető, játszd le, ahogy akarod, az egyedi játékok felhasználó által létrehozott tartalmi eszközeivel.



Kihívás a világra - Ugorj online, hogy akár 7 barátoddal versenyezhess, együttműködhess vagy nézz szembe PVP és PVE többjátékos módban.



Az Age for All Players - Az Age of Empires IV egy hívogató élmény az új játékosok számára egy oktató rendszerrel, amely megtanítja a valós idejű stratégia lényegét, és egy Campaign Story móddal, amelyet az első játékosok számára terveztek az egyszerű beállítás és a siker elérése érdekében, mégis elég nagy kihívást jelent a veterán játékosok számára új játékmechanikával, fejlett stratégiákkal és harci technikákkal.



* A bővítési bónuszhoz külön kell megvásárolni az Age of Empires II: Definitive Edition játékot. Érvényes a Steam, a Microsoft Store és a résztvevő kiskereskedők általi előrendelésekre. A tartalom letöltéséhez szélessávú internet szükséges. A részletekért keresse fel a kereskedőt.










Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Age of Empires 4 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: