Betöltés...

Dragon Quest Builders 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 17.418 Ft



A JÁTÉKRÓLÁTTEKINTÉS



A DRAGON QUEST BUILDERS 2 a DRAGON QUEST sorozat alkotói, Yuji Horii, a karaktertervező Akira Toriyama és Koichi Sugiyama kritikusok által ismert blokképítő RPG - most a Steam játékosok számára!



A Steam verzió magában foglalja az alapjátékot, valamint a játékon belüli kiegészítő tartalmakat, hogy tovább menjen az épületben:

Hotto Stuff Pack, Modernist Pack, Aquarium Pack, Designer napszemüveg, Historic Headwear, Legendary Builder Outfit, Dragonlord Throne és még sok más!



Ne hagyja, hogy a név becsapjon, a 2 ellenére ez egy teljesen önálló élmény, új karakterekkel, kiterjedt világgal, korlátlan épületkombinációkkal és egy olyan történetteljesítménnyel, amely biztosan kielégíti a régóta rajongókat és újoncokat is!



Csatlakozzon egy epikus utazáshoz, és legyen a mesterépítő! Testreszabta karakterét, és elindult egy elhagyott világ újjáélesztésére, egy titokzatos társ mellett, Malroth néven. Ezután vigye online építőjét, és csatlakozzon a barátaihoz, hogy működjenek együtt és készítsenek valami igazán csodálatos képet.





SZTORI



Hargon gonosz gyermekei eltökélt szándékuk szerint megsemmisítik az összes alkotót, és tiltották az összes épület építését, főzését és létrehozását. A pusztító dogmáik terjesztése érdekében a baljós kultusz elfogja a világ építőit. Úgy tűnik, hogy minden remény elveszik, amíg Ön, fiatal tanuló építő, sikerül elmenekülnie a gonosz karmaiból.



Miután az elhagyatott Ébredés-sziget partján mosogatott, találkozik egy lelkes Malroth-tal, egy titokzatos fiatalsággal, akinek nincs emléke a múltjáról. Félelmetlenül új barátja segítségével nagyszerű kalandot indít, hogy összegyűjtse a teljes képességű építőkévé válásához szükséges képességeket, ám az épített utat veszélyek borítják. Csak te legyőzheted a Hargon gyermekeit, fedezheted fel Malroth múltjának titkait, és felfedezheted ennek a titokzatos földnek a rejtvényeit.





Blokképítő RPG

- Bizonyítsd be magad építőként és harcosként, segítsd a birodalom embereit az elpusztult földjeik újjáépítésében. Minél többet segít, annál több szívet és elismerést fog kapni. Készüljön fel a kreativitás és a barátság gyógyítására!

Kreatív nyitott világ

- Nagy struktúrákat építhet ebben a fantasy tömb világban, sokféle lehetőséggel.

Fedezze fel, gyűjtse össze és kézművesítse

- Minden sziget tartalmaz saját egyedi anyagkészletét, amelyek segítenek új alkotásainak termesztésében, készítésében és főzésében. Mindeközben javíthatja készségeit és építőként nő, miközben új recepteket és tervrajzokat tanul.





Harcolj félelmetes ellenségekkel a partnered mellett

- Kísérje el a titokzatos Malroth-ot, egy agresszív amnesziát, akit szívesen harcolnak az ellenségek. Hatalmas támadása és képességei a csatatéren valóban nélkülözhetetlenek!

Dash, úszni, és siklik át egy kiterjedt világon

- Futj át a nyílt területeken, és fedezze fel a bájos falvakat, az áruló bányákat és a látványos kastélyokat. Merüljön el a vizes mélységekbe, hogy felfedezzen rejtett kincseket, másszon fel a legmagasabb hegyre, hogy elkapja a naplementét, és csúsztasson haza, hogy pihenjen a következő kalandi napra.

Növény, víz és nő!

- Dolgozzon együtt a falubeliekkel a talaj takarításához, a vetőmagok ültetéséhez és a sokféle növény megnöveléséhez. Ügyeljen arra, hogy testreszabja a mezők építésének módját, hogy támogassa a növekvő növényeket. Szedjen be semmit az alázatos káposztától az édes cukornádig!



Tervezzen és készítsen online barátaival

- A nagy projektek nagy segítségre szorulnak! Legfeljebb 4 játékos csatlakozhat online csapathoz, hogy bármit elkészítsen, amelyet a homokozó Isle of Awakening oldalán elképzelni tud.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 5 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Dragon Quest Builders 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: