Betöltés...

Remnant II: DLC Bundle (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 12.468 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Remnant II: DLC Bundle tartalma:

- The Awakened King kiegészítő

- Egy, még meg nem jelent kiegészítő

- Egy, még meg nem jelent kiegészítő

- Survival csomag





The Awakened King

A One True King, egy legendákba burkolózó alak felébredt álmából, és egy vérszomjas bosszúhadjáratba kezdett. A halálközeli pihenése alatt a gonosz Root által megrontott őrült király most minden sarkon egy ellene szőtt árulást lát, amelyet könyörtelenül megtorol. A The Awakened King kiegészítő az ő történetét meséli el, illetve egy új, a Ritualist nevű Archetype-al, új történetszállal, Losomn világában található dungeon-ökkel és területekkel, számos erős, a játékmenetet fokozó tárggyal és fegyverrel, valamint új bossokkal, karakterekkel és félelmetes lényekkel egészíti ki az alapjátékot.



Egy baljós érkezés

A történet a One True King elátkozott várának egy drani tengerparti város partján lévő materializálódásával kezdődik. Ahogy az egykor békés település próbál megküzdeni ezzel a túlvilági behatolással, a dagályok viharossá válnak, az időjárás pedig káoszba torkollik. A mélyből kimondhatatlanul szörnyű teremtmények bukkannak elő, rengeteg rejtélyt hagyva maguk után, amelyek csak arra várnak, hogy valaki megfejtse őket.



Egy vadonatúj történetszál

Ebben a kiegészítőben a játékosok egy új, lebilincselő történetet élhetnek át, amely a One True King körüli intrikák rétegeit tárja fel. Ahogy a túlélők Losomn tágas világának egy titokzatos területére merészkednek, az lesz a feladatuk, hogy fényt derítsenek az árnyak között rejtőző titkokra.



Egy veszélyes utazás

A kiegészítő rejtélyes helyszínén a túlélők feltérképezetlen dungeon-öket járhatnak be, erős felszereléseket szerezhetnek, valamint váratlan szövetségeket köthetnek. Útjuk azonban tele lesz veszélyekkel, mivel újabb és újabb fenyegetésekkel kell szembenézniük, miközben könyörtelenül igyekeznek eljutni a One True King-hez, hogy véget vessenek a rémuralmának.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Remnant II: DLC Bundle (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: