Betöltés...

Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards: Reloaded (Digitális kulcs - PC)

Ár: 14.822 Ft



A JÁTÉKRÓLEz nem csak a legviccesebb játék, amit valaha játszottál ...



... ez is a leghírhedtebb videojáték minden időkben!



A szabadidő-öltönyt, Larry-t a Lounge Lizárok földjén először a Sierra On-Line kiadta 1987-ben, és ez lett a nemzetközi jelenség. A szeretetteljes vesztes Larry Laffer - egy 40 éves szűz, aki el akarja tölteni a ...



Most Larry eredeti alkotója, a világhírű játéktervező, Al Lowe összefonódott a Sierra veterán Josh Mandel-rel, hogy ezt a csodálatos, perverz játékot életre keltse - mindenféleképpen elképzelhető módon frissítve és kibővítve! Csak az eredeti játékotól tartottuk a telek. MINDEN minden más friss és új, beleértve:



Hihetetlenül buja az új nagy felbontású grafika! Fedezze fel az elveszett bérek minden látványosságát és hangját, ahol a vagyon és a hírnév meghal!

• Vadonatúj zenei partitúra, a Grammy-jelölt és a BAFTA-díjas Austin Wintory zeneszerző! Az ausztrál frissen, hogy befejezte a kottát a Journey-ig (letölthető a PS3-on), Austin a legjobb zenei zenét állította össze, amelyet Larry Suit, valaha hallott!

• A játékban az építkezéstől kezdve minden újjáépítésre került, beleértve az összes kézzel festett hátteret, karaktereket és a legkorszerűbb 2D-animációt!

• Több ezer vidám új sor, tréfa, vicc és párbeszéd, Al régi szíriai partner, Josh Mandel (más néven: Graham király hangja a King's Quest-ből) írta!

• Új karakterek, új helyek, új rejtvények és egy nagy új szerelmi érdeklődés Larry számára!



Sőt, Larisure Suit Larry: A Reloaded az első nagyobb játék, amelyet Kick-starter finanszírozásával jelentettek meg! Több mint 14 000 rajongó csütörtökön hozta életre Larry-t!



Talál Larry az igaz szerelmet? Vajon az elveszett bérek azonosak lesznek? És szeretne más komédia kalandot játszani, miután lejátszotta a Leisure Suit Larry: Reloaded játékot?



Csak egy módon lehet megtudni!



Hát, még több ember chimpel:



„Ez valóban a Larry 1 legjobbja.”

–Richard Cobbett, Rock, Paper, Shotgun



„Az elveszett bérek városa még soha nem nézett ki, nem hangzott és nem játszott olyan jól, és a kiegészítések többnyire hatalmas fejlesztések.”

–Shane Roberts, Gamezebo



"A rajongók, akik évtizedek óta nem játszottak az eredetivel, mosolyognak, kuncognak, és mindenekelőtt örömmel látják, hogy egy jól megtervezett és szeretett karakter a Larry visszatér."

-Alan Danzis, Mashable



„Csak olyan piszkos, vicces, és szívmelengető, mint valaha volt.”

-Suzanne Keller, Slide to Play Pontszám: 4-ből 4



„Lehet találni Leisure Suit Larry: Reloaded a legviccesebb dolog, amit valaha láttam és minden bizonnyal kissé kockázatos. ”

–Karl Burnett, TouchArcade pontszám: 5-ből 4



„Larry háta (egynél több szempontból) és vitathatatlanul jobb, mint valaha.”

–Rob Rich, 148Apps Pontszám: 4 az 5-ből



“Ez egy méltó átdolgozás, amely minden elképzelhető módon javítja az eredeti képet .”

–Nikola Suprak, Hardcore Gamer pontszám: 5-ből 4



"Készüljön fel valami nagyon egyedi és teljesen felejthetetlenné."

–Mark Smith, Game Chronicles Pontszám: 5-ből 4

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 12 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards: Reloaded (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: