Betöltés...

Kingdom Eighties: Rad Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.654 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Kingdom Eighties: Rad Edition tartalma:

- Kingdom Eighties alapjáték

- Hivatalos digitális játékzene

- Digitális artbook





A Kingdom Eighties a díjnyertes Kingdom-sorozat különálló kiegészítője, amely a nyolcvanas évek neonfényei által inspirált, mikrostratégiai és bázisépítő egyjátékos kaland. Védd meg városodat a titokzatos Greed ellen, és fedezd fel a családi vérvonalad titkait!



Egy titokzatos fenyegetés

Te a The Leader, egy fiatal tábori felügyelő szerepébe bújsz, akinek meg kell védenie városát és családját a titokzatos Greed könyörtelen támadásai ellen. Mik ezek a szörnyetegek, és miért próbálják meg ellopni a családi örökséget, a The Crown of Creation-t?



Építs ki egy „királyságot”

Toborozz gyerekeket a környékről, és aztán oszd rájuk katonák vagy építők szerepét. Építsd és bővítsd „királyságodat” érmékből, és erősítsd azt meg falak és védőtornyok emelésével. Készülj fel, mert mikor leszáll az éj, a Greed kíméletlen támadást fog indítani a „királyságod” ellen. Ha elveszíted a koronádat, mindennek vége!



A Kingdom-sorozatra jellemző játékmenet

A Kingdom-sorozat minden játék tartogat titkokat. Ez ebben a részben sincs másképp. Derítsd fel a környéket, hogy hátasokra tegyél szert, fedezz fel technológiai fejlesztéseket és fegyvereket, és tanulj meg okosan gazdálkodni az erőforrásaiddal a túlélés érdekében.



A Kingdom-játékok veteránjainak és újonnan érkezőknek egyaránt

A Kingdom Eighties a korábbi Kingdom-játékok jól ismert mechanikáira építve mélyen beleássa magát a sorozat történetébe és világának felépítésébe. Ha pedig új számodra a Kingdom-széria, akkor pedig a történet elemei révén gördülékenyen beletanulhatsz a játékmechanikákba.



Ismerd meg a társaid

Útközben három mellékszereplővel is fogsz találkozni: A The Champ, a The Tinkerer és a The Wiz nevezetű karakterek. Mindegyikük különböző képességekkel rendelkezik, amelyeket kombinálva megoldhatod a rejtvényeket, és megtalálhatod a megoldást az egyes szintekhez.



Járd az utcákat stílusosan

A nyári tábor csak a kezdet! Különböző, a Kingdom-sorozatban még sosem látott helyszíneket járhatsz be. Szerezz néhány új kereket a gördeszkaparkban, látogass el a Main Street üzleteibe, és szabadítsd fel a New Lands Mall bevásárlóközpontot a Greed hatalma alól.



A pixel art grafika és a synthwave zene találkozása

A Kingdom-sorozat ikonikus, kézzel készített megjelenési stílusa visszatér, ezúttal egy kis neon beütéssel, amely egyenesen a nyolcvanas évek esztétikáját idézi meg. Lazulj el és élvezd a hangulatot Andreas Hald synthwave zeneszámait hallgatva, és utazz vissza a nyári táborok és a biciklizés csodás napjaiba, amikor még minden lehetségesnek tűnt.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Kingdom Eighties: Rad Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: