Betöltés...

Sea of Stars (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.797 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Sea of Stars egy klasszikusok által inspirált, körökre osztott RPG. A történet két Children of the Solstice történetét meséli el, akik egyesítik a Nap és a Hold erejét, hogy végrehajtsák az Eclipse Magic nevezetű mágiát, az egyetlen képességet, amely képes visszaverni a The Fleshmancer néven ismert gonosz alkimista szörnyű alkotásait.



Nosztalgia és újítás egyaránt

A Sea of Stars célja, hogy modernizálja a klasszikus RPG-kre jellemző körökre osztott harcot, történetmesélést, felfedezést és a környezettel való interakciókat, miközben egy kiadós szelet nosztalgiát és jó öreg, egyszerű szórakozást kínál.



Izgalmas, körökre osztott harc

Az akciógomb animációkkal szinkronban történő megnyomása növeli a sebzéskibocsátást, miközben csökkenti a beérkező sebzést. Az időzített találatok mellett a harc többkarakteres kombó támadásokkal, boostolással és egy stratégiai "lock" rendszerrel rendelkezik, amely lehetőséget kínál a különböző típusú sebzéssel való játékra. Ezen funkciók segítségével félbeszakíthatod az ellenfelet, miközben azok erőteljes támadásokat, vagy varázslatokat szeretnének használni, mindezt egy immerzív megközelítéssel a klasszikus műfajhoz.



Kötetlen mozgás

Ússz, mássz, ugorj és még sok más, miközben zökkenőmentesen közlekedsz a világban egy platformer-szakértelemre épülő navigációs rendszerrel, amely szakít a klasszikus, rácsokhoz kötött mezőkön való mozgással.



Egy történetben gazdag kaland

A több tucat eredeti karakter és történetszál magával ragadó utazásra visz. A Sea of Stars néha epikus, néha bolondos, máskor pedig érzelmes. A játék szerepjátékokhoz hűen a kaland és a barátság klasszikus témáit járja körül a története során, miközben tele van olyan váratlan fordulatokkal és eseményekkel, amelyeket egy Sabotage-produkciótól elvár az ember.



Egy élő, lélegző világ

A Sea of Stars világában sokféleképpen elidőzhetsz, ha úgy érzed, hogy a kalandjaidban szükséged van egy kis változatosságra. Vitorlázás, főzés, halászat, de akár beugorhatsz egy kocsmába, hogy meghallgass egy dalt, vagy játszhatsz a hírhedt Wheels nevezetű táblajátékkal. Minden rendszert úgy terveztek, hogy olyan élményt nyújtson, amely tisztelettel adózik a retro klasszikusok előtt, miközben néhány aspektust újragondol, hogy zökkenőmentes és modernizált élményt nyújtson.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Sea of Stars (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: