Betöltés...

Subnautica: Deep Ocean Bundle (Digitális kulcs - PC)

Ár: 28.121 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Subnautica: Deep Ocean Bundle tartalma:

- Subnautica teljes játék

- Subnautica: Below Zero teljes játék





Subnautica

A Subnautica egy víz alatti kalandjáték, amely egy idegen óceáni bolygón játszódik. Egy hatalmas, nyitott világ tele csodákkal és veszélyekkel vár rád!



Merülj el egy hatalmas víz alatti világban

Lezuhantál egy idegen óceáni világra, és az egyetlen út lefelé vezet. A Subnautica óceánjai a napsütötte sekély korallzátonyoktól kezdve az alattomos mélytengeri árkokig, lávamezőkig és biológiailag világító víz alatti folyókig terjednek. Kezeld az oxigénkészletedet, miközben hínárerdőket, fennsíkokat, zátonyokat és kanyargós barlangrendszereket fedezel fel. A vízben nyüzsög az élet: Némelyik hasznos, a legtöbb káros.



Szedd össze, készítsd el és élj túl

Miután lezuhantál a mentőkabinodban, az óra ketyeg, hogy vizet és élelmet találj, és hogy kifejleszd a felfedezéshez szükséges felszerelést. Gyűjtsd össze a nyersanyagokat a körülötted lévő óceánból. Készíts búvárfelszerelést, fényeket, élőhelymodulokat és tengeralattjárókat. Merészkedj mélyebbre és messzebbre, hogy ritkább nyersanyagokat találj, amelyek segítségével fejlettebb tárgyakat készíthetsz.



Víz alatti élőhelyek építése

Építs bázisokat a tengerfenéken. Válaszd ki az alaprajzokat és az alkatrészeket, és kezeld a hajótest egységét a mélység és a nyomás növekedésével. Használd a bázisodat nyersanyagok tárolására, járművek parkolására és oxigénkészletek feltöltésére, miközben felfedezed a hatalmas óceánt.



Fejtsd meg a rejtélyt

Mi történt ezzel a bolygóval? Rengeteg jel utal arra, hogy valami nincs rendben. Mi okozta a lezuhanást? Mi fertőzi a tengeri élővilágot? Ki építette az óceánban szétszórt titokzatos építményeket? Megtaláljátok a módját, hogy élve elhagyjátok a bolygót?



Szakítsd meg a táplálékláncot

Az óceán hemzseg az élettől: Használd az ökoszisztémát segítségül. Csalogass és tereld el egy fenyegető lény figyelmét egy friss hallal, vagy egyszerűen csak ússz olyan gyorsan, amilyen gyorsan csak tudsz, hogy elkerüld a kóborló ragadozók harapós állkapcsát.



Kezeld a nyomást

Építsd meg a Pressure Re-Active Waterproof Nanosuit-ot, azaz PRAWN Suit nevű ruhát, és fedezd fel az extrém mélységet és hőséget. Módosítsd a ruhát bányászfúrókkal, torpedóvetőkkel, hajtóműágyúkkal, csáklyákkal és még sok mással.



Félj az éjszakától

Ahogy lemegy a nap, előjönnek a ragadozók. Az óceán könyörtelen azokkal szemben, akiket felkészületlenül ér a sötétség. A nappal biztonságosan felfedezhető területek éjjel alattomossá válnak, de olyan szépséget is felfedeznek, amelyet azok, akik elbújnak a sötétség elől, soha nem láthatnak.



Merülj az óceán feneke alá

A tengerfenék alatt barlangrendszerek kanyarognak, a sötét, klausztrofób járatoktól a biológiailag világító élőlények és égő lávafolyamok által megvilágított barlangokig. Fedezd fel az óceánfenék alatti világot, de vigyázz az oxigénszintedre, és vigyázz, hogy elkerüld a sötétségben leselkedő veszélyeket.







Subnautica: Below Zero

A Below Zero egy víz alatti kalandjáték, amely egy idegen óceáni világban játszódik. Ez egy új fejezet a Subnautica univerzumban, és az Unknown Worlds fejlesztette.



Vissza a 4546B bolygóra

Merülj el egy teljesen új, nullpont alatti expedícióban a 4546B bolygó sarkvidéki régiójában. Alig többel érkezve, mint az eszeddel és némi túlélőfelszereléssel, elindulsz, hogy kiderítsd, mi történt a húgoddal...



Fedezd fel az igazságot

Alterra egy rejtélyes incidens után sietve távozott. Elhagyott kutatóállomások tarkítják a környéket. Mi történt azokkal a tudósokkal, akik itt éltek és dolgoztak? A romok között szétszórt naplók, tárgyak és adatbankok új képet festenek az incidensről. A korlátozott erőforrásokkal a túléléshez improvizálnod kell.



Fedezd fel a feltérképezetlen biomokat

Ússzon a kéken világító, íves Twisty Bridges alatt. Legyél megbabonázva a Crystal Cavern-ek csillogó, mamutkristályai által. Mássz fel a hóval borított hegycsúcsokra, és merészkedj be a Glacial Basin jeges barlangjaiba. Manőverezz a kitörő termikus nyílások között, hogy ősi idegen leleteket fedezz fel. A Below Zero teljesen új környezeteket tár eléd, ahol túlélhetsz, tanulmányozhatsz és felfedezhetsz.



Építs élőhelyeket és járműveket

Éld túl a zord éghajlatot kiterjedt élőhelyek építésével, nyersanyagok felkutatásával és felszerelések készítésével. Száguldj át a havas tundrán egy Snowfox légpárnás motorral. Cirkálj át varázslatos és veszélyes biomokon a moduláris Seatruck-kal.



Kutass idegen életformák után

Minden sarkon valami felfedezetlen rejtőzik. Ússz át az óriási Titan Holefish-en, találkozz a kísérteties Shadow Leviathan-nal, és látogasd meg az imádnivaló Pengwings-eket. Tartsd meg az eszed. Nem minden lény barátságos ebben a különös világban.



Éld túl a hűvös hőmérsékletet

Ugorj be, a víz meleg. A sarkvidék fagypont alatti hőmérséklete új fenyegetést jelent. Új időjárási körülmények borítják el a föld feletti élőhelyeket. Készíts magadnak egy kellemesen hideg ruhát, kortyolj forró kávét, és melegedj fel a termálliliomok mellett, hogy elűzd a hideget.



Az intrika óceánja

Mi történt valójában a húgoddal? Kik voltak azok az idegenek, akik korábban idejöttek? Miért voltak ezen a bolygón? Találhatunk-e vigaszt a gyászból az igazságban? A Below Zero kibővíti a Subnautica-univerzum történetét, mélyen elmerülve az eredeti játékban bemutatott rejtélyben.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Subnautica: Deep Ocean Bundle (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: