Betöltés...

The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone + Pre-Order Bonus (DLC) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 18.102 Ft



A JÁTÉKRÓL

A kód tartalma:

- The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone alapjáték

- Corrupted öltözet a főszereplő törpök számára





Ügyi létrehozta a SmurfoMix nevezetű forradalmi találmányt. Azonban hiányzik belőle egy kulcsfontosságú összetevő, a Green Stone, amely Hókuszpók kapzsi karmai között van. Így hát Ügyi és csapata elindul, hogy visszaszerezzék a híres követ Hókuszpók laboratóriumából, viszont egy végzetes hiba miatt a kő felrobban, és annak darabjai szétszóródnak a Cursed Land területén. Ezáltal a Green Stone hihetetlen ereje, valamint egy Stolas nevű gonosz erő is elszabadult, amelynek célja, hogy rémuralommal irányítsa a vidéket.



Ikonikus szereplők

A 4 törpből álló csapatnak egy teleportálokon keresztül vezető kalandon keresztül kell visszaszereznie a Green Stone darabjait, mielőtt az káoszba taszítaná a világot. A jól felszerelt törpöknek a kaland során segítségére lesz a SmurofMix, és egy váratlan szövetséges is – Hókuszpók! Találkozz a történet során olyan ikonikus törpökkel, mint Ügyi, Okoska, Törpupák és Törpvihar.



Egy új, eredeti történet

Tapasztald meg a licencet tiszteletben tartó új történetet, amely egy gyönyörű, jól kidolgozott játékvilágban játszódik. A Hupikék Törpikék világában játszódó játékok történetében most először fogj össze Hókuszpókkal, hogy együtt mentsétek meg Aprajafalvát. Használj teleportereket, hogy bejárd a Cursed Land területeit, és hogy felfedezz három új, feltáratlan régiót.



Fantörpikus játékmenet

A játék könnyen elsajátítható és intuitív játékmenettel rendelkezik, amely a Hupikék Törpikék rajongóinak és az akció/platformer játékok kedvelőinek egyaránt tetszeni fog. Élvezd a felfedezéssel, a platforminggal, és a SmurfoMix által intenzív harcokkal teli dinamikus játékmenetet. Gyűjts különböző nyersanyagokat a BoostiBoom megszerzéséhez, és fejleszd a SmurfoMixet a kaland során! Vágj neki a kalandnak egyedül, vagy a kooperatív mód segítségével akár egy barátoddal, vagy családtagoddal, vagy akivel csak szeretnél!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 14 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Smurfs 2: The Prisoner of the Green Stone + Pre-Order Bonus (DLC) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: