Betöltés...

MLB Front Office Manager (Digitális kulcs - PC)

Ár: 67.089 Ft





A JÁTÉKRÓL



Az MLB Front Office Manager lehetőséget ad a rajongóknak, hogy megtapasztalhassák álmaik munkáját a Big League általános igazgatójaként. Keressen üzleteket, írjon alá szabadügynököket, tervezzen kilátásokat és menedzseljen játékokat a tavaszi edzéstől a rájátszásig. Az MLB Front Office Manager az egyetlen olyan játék, amely mély játékmenetet és egyedi prezentációs stílust tartalmaz, és amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy teljes mértékben irányítsák az MLB franchise -t.



A Major League csapatai és játékosai segítségével saját kitalált baseball univerzumot hozhat létre, és hírnevet építhet az elit státuszba. Az idősödő veteránokat újoncokkal helyettesítheti, felderítheti a Minor Ligákat, kasszasiker -ügyleteket köthet, sőt részt vehet a licitháborúkban a Japánból kiküldött játékosokért, amikor a Hírességek Csarnokába tartanak.



MLB Front Office Managerkét különböző játékmódot kínál. Légy GM a karrier módban, és irányíts egy csapatot egy 30 éves karrier során, amely remélhetőleg a Hall of Fame-hez vezet. Ahogy tudása és készségei idővel fejlődnek, pontokat szerezhet a különböző területek fejlesztése érdekében, és ennek eredményeként segíthet a csapatnak a játékok megnyerésében. Az Online Fantasy Mode segítségével hozzon létre online fej-fej irányítási élményt. A bajnokságban akár 30 menedzser is versenyezhet barátaival, hogy megnézze, kinek mi kell ahhoz, hogy a legjobb legyen.

Jellemzők



Építsd be a névsort - A rendkívül mély karrier mód a rajongókat egyszerű ügyleteken és ingyenes aláírásokon túl is elviszi, és lehetővé teszi számukra, hogy teljes mértékben átéljék az MLB általános igazgatójának életét. Kezelje a Minor League névsorát, állítsa be a felderítési költségkeretet, licitáljon japán szabadügynököknek, válasszon új játékosokat az amatőr és az 5. szabály draftján, stb.

Vegye ki a pályát-Kezelje csapata játékait a pályán egész szezonban, és élvezze a soha nem látott prezentációs stílust, amely egy valós TV-adáshoz hasonlít.

Tanuljon egy profi neves GM -től, Billy Beane a felhasználók mentorává válik, hasznos tippeket és betekintést nyújtó baseball -információkat nyújt, amelyeket még a legnagyobb rajongó sem tud.

Online Fantasy Ligák-Testreszabhatja bajnokságát fantáziavázlatokkal, módosított szabályokkal és hagyományos Rotisserie és Head-to-Head fantasy baseball pontozási rendszerekkel. CPU nélkül is elérhető offline.

Innovatív baseball statisztika - Értékelje a tehetségeket a Billy Beane által használt mélyreható és hiteles játékos statisztikák segítségével.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "MLB Front Office Manager (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: