Betöltés...

Star Wars: Jedi Fallen Order (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.171 Ft





A JÁTÉKRÓL



Magába foglalja:



alapjáték

Kozmetikai bőr a BD-1 számára

Kozmetikai bőr a Stinger Mantis számára

Digitális művészeti könyv

„Director's Cut” kulisszák mögötti videók, amelyek több mint 90 perces felvételt tartalmaznak a játék készítéséből





Galaxisra kiterjedő kaland vár a Star Wars Jedi: Fallen Order című új, 3. személyű akció-kaland címre a Respawn Entertainmenttől. Ez a narratíva által vezérelt egyjátékos játék egy Jedi Padawan szerepébe helyezi Önt, aki a 3. rész: A Sith-ek bosszúja eseményeit követően szűkösen megúszta a 66. rend megtisztítását. A Jedi Rend újjáépítésére irányuló törekvés során fel kell vennie összetört múltjának darabjait, hogy befejezze az edzést, új erőteljes Erőképességeket fejlesszen és elsajátítsa az ikonikus fénykard művészetét - mindezt egy lépéssel a Birodalom és annak birodalma előtt halálos inkvizítorok. Miközben elsajátítja képességeit, a játékosok filmesen feltöltött fénykarddal és Force harccal fognak részt venni, hogy a filmekben látott intenzív Star Wars-fénykard-csatákat szállítsák. A játékosoknak stratégiailag kell megközelíteniük az ellenségeket,

A Star Wars rajongók felismerik az ikonikus helyszíneket, fegyvereket, felszereléseket és ellenségeket, miközben találkoznak a friss karakterek, helyszínek, lények, droidok és a Star Wars új ellenfeleinek névsorával. Ennek a hiteles Star Wars -történetnek a részeként a rajongók belemerülnek egy, a Birodalom által nemrég elfoglalt galaxisba. A Jedi hősből szökevényekké váló játékosoknak a túlélésért kell harcolniuk, miközben egy rég kihalt civilizáció rejtelmeit kell feltárniuk, mindezt a Jedi Rend maradványainak újjáépítése érdekében, miközben a Birodalom teljesen el akarja törölni a Jediket.

Jellemzők



Filmszerű, magával ragadó küzdelem - Jedi: Fallen Order fantasztikus fantáziát ad, hogy Jedivé válhasson innovatív fénykard harci rendszerén keresztül - feltűnő, parizáló, kitérő - társítva egy erőteljes Force képességekkel, amelyeket ki kell használnia az akadályok leküzdéséhez. út. Ez a harci rendszer intuitív, de képzést és gyakorlatot igényel, hogy teljes mértékben elsajátítsa árnyalatait, miközben új erőkre és képességekre tesz szert kalandja során.

Új Jedi -történet kezdődik - A Birodalom elől menekülő egykori padawanként be kell fejeznie az edzést, mielőtt a Birodalmi Inkvizítorok felfedezik a Jedi Rend újjáélesztésének tervét. Egy volt Jedi-lovag, egy fergeteges pilóta és egy rettenthetetlen droid segítségével el kell menekülnie a Birodalom gonosz mesterkedéseiből egy történetvezérelt kalandban. Fedezze fel és küzdje le a kihívások széles skáláját, amelyek a harcra, a felfedezésre és a rejtvényfejtésre összpontosítanak.

A Galaxy vár - Az ősi erdők, a szél által átszőtt sziklafalak és a kísértetjárta dzsungel egyedülálló biomák, amelyeket felfedezhet a Jedi: Fallen Order -ben, és szabadon eldöntheti, hogy mikor és merre tovább. Ahogy új erőket és képességeket nyit meg, új lehetőségek nyílnak meg a térképek újbóli bejárására; kihasználva az Erőt a felfedezés módjának növeléséhez. Lépjen azonban gyorsan, mivel a Birodalom aktívan vadászik minden lépésre annak érdekében, hogy kiirtsák a Jedi Rend minden maradványát.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 11 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Star Wars: Jedi Fallen Order (Deluxe Edition) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: