Betöltés...

Super Mega Baseball 4 (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 39.395 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Super Mega Baseball 4-ben a legendák játszanak

A sorozat jellegzetes, arcade-ihlette stílusa és a magával ragadó játékmenetének keveréke visszatér, most több mint 200 legendával, 6 teljesen új stadionnal és nagyszabású, prezentációval kapcsolatos újítások.



Baseball legendák

Az előző játékokban megtalálható legendák több mint 200 olyan profi baseballjátékossal egészültek ki, mint John Franco, Ron Gant és Robin Yount, akik az összes játékmódban irányíthatóak. Játssz a korszakok szerint csoportosított, legendákkal teli csapatokkal, a Shuffle Draft funkció segítségével keverd egy kicsit össze a dolgokat, vagy küzdj meg más játékosokkal a Pennant Race játékmódban.



Prezentációval kapcsolatos újítások

Lépj be a pályára és érezz minden dobást a masszív, prezentációt érintő újításokkal: a karaktermodellek és a világítás is fel lett újítva, a játékbeli kamerák és az átvezető animációk át lettek dolgozva, a hangszekció pedig az egész játékban ki lett bővítve és tovább lett fejlesztve. A játékba 6 új stadion is került, megnövelve ezzel a játékban lévő stadionok számát 20-ra.



A játékosok által kért funkciók

A Shuffle Draft egy új, a kártyajátékok pakliépítése által ihletett funkció, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a többféle baseballjátékos kombinálásával egy változatos és effektív csapatot állítsanak össze. A játékosokat érintő jellemzők is kibővültek a Team Chemistry és az Expensive Traits tulajdonságokkal, hogy minden eddiginél részletesebbé és fontosabbá tegye a csapatösszeállítások meggondolását a játékban.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Super Mega Baseball 4 (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: