Betöltés...

Ratchet & Clank: Rift Apart (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 25.701 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az intergalaktikus kalandorok ismét nagy durranással térnek vissza a Ratchet & Clank: Rift Apart-ban. Indulj egy dimenziók közt ugrálgató utazásra a két híres szereplő, Ratchet és Clank társaságában, akik most először merészkednek át a PC-re. Segíts nekik felvenni a harcot egy másik valóságból érkező gonosz császárral, miközben akciódús világok között ugrálsz, és élvezd ezt a káprázatos interdimenzionális kalandot. A játékot az elismert Insomniac Games stúdió fejlesztette, és a Nixxes Software csapata hozta el PC-re.



Elképesztő fegyverek

Egy gonosz robotcsászár a dimenziók közötti világok meghódítását tűzte ki céljául, és a következő célpontja Ratchet és Clank saját dimenziója. Le kell porolnod a dinamikus páros kirívó fegyvereit, és meg kell akadályoznod a dimenzió összeomlását. Lőj utat magadnak az elképesztő fegyverek új arzenáljával, köztük olyan darabokkal, mint a Burst Pistol, a Topiary Sneaker és a Shatterbomb. uhanj a városok felett, épj be dinamikusan a harcba, és surranj át a dimenziókon a fizikát meghazudtoló új kütyükkel.



Ismerős és új arcok

Egyesítsd erőidet ismerős arcokkal és új szövetségesekkel egyaránt – köztük egy teljesen új Lombax ellenálló harcossal, aki ugyanolyan eltökélten küzd a robot fenyegetés ellen, mint Ratchet. Játssz Ratchet és Rivet – a titokzatos, másik dimenzióból származó női Lombax – szerepében, illetve fedezd fel Clank teljesen új interdimenzionális mechanikáit.



Lenyűgöző látványvilág

Éld át a szemet gyönyörködtető dimenzióugrásokat a 21:9, a 32:9 és a 48:9 (tripla monitor támogatás is) felbontások támogatásával, és légy szemtanúja, ahogyan a világ minden apró kis részlete életre kel a képkocka sebességének korlátozásának korlátai nélkül. Élvezd továbbá a Ray Tracing technológiával megvalósított tükröződéseket és az újonnan hozzáadott kültéri árnyékokat. Ezen felül pedig a játék számos grafikai minőségi beállítással próbál eszközök széles skálájához igazodni, egészen a csúcskategóriás PC-ktől a hordozható PC-s játékeszközökig.



Utazz stílusosan

Tapasztald meg a dimenzióhasadékok intergalaktikus keveredését, ahogy azok új világokat és játékmeneti elemeket egyesítenek. Suhanj át a csatatereken, hogy gyorsan előnyre tegyél szert a harcban, és javíts meg bolygóhasadásokat a dimenziókon átívelő feladványok megoldásával. Látogass el soha nem látott bolygókra, és nézd meg régi kedvenceid alternatív dimenziós változatait, amelyek most egzotikus növény- és állatvilágukkal minden eddiginél élőbbek, a konzol korlátozásai nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Ratchet & Clank: Rift Apart (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: