Betöltés...

Cry Babies Magic Tears: The Big Game (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.178 Ft



A JÁTÉKRÓLA kedvenc Cry Babies karaktereid készen állnak a játékra! A The Big Game egy barátságos és szórakoztató kaland, amely tökéletes a fiatal játékosok számára. Csatlakozz Lady-hez, Coney-hoz, Dreamy-hez és barátaidhoz egy teljesen új kalandban, amikor egy izgalmas, többlépcsős versenyen vesznek részt, hogy megnyerjék a legendás Golden Pacifier-t!



Játékmenet

15 népszerű Cry Babies karakterrel találkozhatsz és játszhatsz, valamint felfedezheted az ismerős helyszíneket a Baby Bottle Valley-től a Fantasy Mountain-ig, a Tutti Frutti Bay-ig, a Icy World-ig és végül egy új bolygóig, a Planet Tear-ig!



Rengeteg szórakoztató minijáték

Vegyél részt rengeteg szórakoztató tevékenységben a fejlődés érdekében, beleértve a bújócskát, labirintusokat, rejtvényeket, táncot, fotózást és még fürdést is!



Játsszatok együtt

A Cry Babies imádja a barátait, így csak használj egy második kontrollert, és két játékos is együttműködhet, hogy dupla szórakozásban legyen részed!



Testre szabhatod a Cry Babie-ket!

Gyűjts rózsaszín csillagokat felfedezéssel, majd költsd őket új ruhákra és öltözékekre kedvenc karaktereid számára!



Teljesen meganimált és szinkronizált

Minden történetjelenet a TV-sorozathoz hasonlóan animált és szinkronizált, így úgy érezheted, hogy egy teljesen új interaktív epizódban veszel részt!

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 6 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Cry Babies Magic Tears: The Big Game (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: