Betöltés...

Football Manager 2009 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 42.113 Ft





A JÁTÉKRÓL



A Football Manager 2009 meccsmotorja minden eddiginél több tesztet végzett, amelyet az elmúlt évben alaposan teszteltek a Football Manager Live-ban.



A híres Football Manager meccsmotor mostantól teljes 3D-ben megtekinthető, mozgásban rögzített animációkkal a játékosok számára. A Sports Interactive csaknem 3 éve dolgozik a 3D-s motoron a SEGA Japan Virtua Striker csapatának támogatásával, aki a mozgásrögzítési adatokat és néhány animációt szolgáltatott. Mostantól 3D kamerából nézheti meg mérkőzéseit több kameraállásból, és a meccs bármely részét újból megnézheti a játék gyors előretekerésével és visszatekerésével egy új mérkőzés idősáv segítségével, amely megjelöli a játék legfontosabb pillanatait. A meccsmotor régi 2D nézete továbbra is fennáll, különösen azok számára, akiknek a számítógépe nem



A Football Manager 2009 teljes mértékben frissül az új 2008/2009-es labdarúgó-idényre, a legfrissebb bajnoki, klub- és játékosadatokkal, több mint 5000 játszható klub több mint 50 országból, és a világ minden tájáról körülbelül 350 000 játékos és személyzet frissen nyert híres Sports Interactive adatbázis.

Jellemzők



3D Match Engine - Az idei meccsmotor minden eddiginél több tesztelésen esett át, amelyet az elmúlt évben alaposan teszteltek a Football Manager ™ Live-ban.

A híres Football Manager ™ meccsmotor mostantól teljes 3D-ben tekinthető meg, mozgással rögzített animációkkal a játékosok. A Sports Interactive a 3D meccsmotoron dolgozott a SEGA Japan labdarúgó-fejlesztő csapatának támogatásával, aki a mozgásrögzítési adatokat és néhány animációt szolgáltatott.

Most 3D-ben nézheti meg mérkőzéseit több kameraállásból, és a meccs bármely részét újból megnézheti az esemény gyors előretekerésével és visszatekerésével egy új mérkőzés idősáv segítségével, amely megjelöli a játék legfontosabb pillanatait.

A meccsmotor régi 2d nézete továbbra is megmaradt, különösen azok számára, akiknek a számítógépe nem elég erős ahhoz, hogy kihasználják a 3D nézeteket.

TV nézet - Nézze meg mérkőzéseit új teljes képernyős TV nézetben, és testreszabhatja a meccs napján megjelenő képernyőt widgetekkel, hogy megtekinthesse a futballmenedzserként szükséges információkat, legyen szó játékos teljesítményéről, meccs akciózónákról, pályaradarról, legfrissebb eredményekről és még sok másról.

Segédmenedzser visszajelzés - mérkőzés előtti és meccs előtti visszajelzés az asszisztens menedzsertől a csapat teljesítményéről és a játékosok motivációs szintjéről, valamint tippek arra vonatkozóan, hogy a taktikája hogyan működik, és hogyan lehetne kicselezni az ellenfél taktikáját.

Javított média - Az SI keményen dolgozott, hogy a sajtó játék közbeni kapcsolataiban tükrözze a média elmúlt évek nagyobb hatását a futball világára. A játékban minden eddiginél több hír, több részlet és nagyobb médiainterakció szerepel, ami még realisztikusabb szimulációt hoz létre a futballvilágról.

Sajtókonferenciák - Vegyen részt a meccs előtti és a meccs utáni sajtótájékoztatókon helyi és országos újságírókkal, és idővel építsen ki velük kapcsolatokat, de gondosan válassza ki a válaszait, mert később visszatérhetnek a médiába.

Transzferrendszer - Teljesen új és újraírt transzferrendszer-kód, amely még valósághűbb szimulációt nyújt a valós futballtranszferek számára.

Transzfer pletykák - Tekintse meg a legfrissebb híreket arról, hogy mire spekulálnak a játékosok, és kiket állítólag érdekel a szolgáltatásaik biztosítása.

Tábla magabiztossága - A Football Manager ™ 2008-ban történt hozzáadását követően az igazgatóság bizalma bővült és javult. Ezenkívül a testület most visszajelzést küld Önnek a csapatának harmóniájáról és a klub testalkatáról a futball világában.

Előnyben részesített mozdulatok - Képezd a játékosaidat, hogy megtanulják a játékukhoz hozzáadni kívánt „preferált mozdulatokat”. Képezzen például arra, hogy a középső védők ne merüljenek el a csatákban, vagy a szélsők lépjenek végbe a labda átlépése előtt.

Női menedzser - Most először játszhat női menedzserként. A játék minden szövegében szerepel egy női nem is, így a játék a női vezetőket és munkatársakat a megfelelő nemben képviseli.

Reális pénzügyek - Az SI meghallgatta valamennyi kutatójuk visszajelzését, hogy megpróbálják minden országban helyesen modellezni a játék minden egyes pénzügyi területét, ideértve az átigazolásokat, a személyzet bérét, a költségvetést, a jegyárakat, a bérleteket, a verseny bónuszait és a klubok szponzorálását.

Frissített versenyek - Teljesen frissítve az új 2008/2009-es labdarúgó-szezonra, a legfrissebb bajnoki, klub- és játékosadatokkal, több mint 5000 játszható klub több mint 50 országból, és körülbelül 350 000 játékos és személyzet a világ minden tájáról, frissen híres Sport Interaktív adatbázis.

Szélesvásznú támogatás - A Football Manager ™ 2008 használhatósági tesztje eredményeként idén először látják el a játék szélesvásznú támogatását, valamint rengeteg módosítást végeznek a felhasználói felületen a könnyebb navigáció érdekében.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Football Manager 2009 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: