Betöltés...

Valthirian Arc: Hero School Story 2 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.436 Ft



A JÁTÉKRÓL

Valthiria leghatalmasabb hősei nem a végzet vagy a prófécia szülöttei. Különleges akadémiákon vették fel, képezték ki és tanították őket. A Hero School Story 2 egy hősakadémia vezetésével bíz meg téged, hogy megteremtsd a hősök következő generációját, akik megmentik Valthiria-t az azt fenyegető sötét erők elől. Vedd át a tantestület irányítását, neveld a diákok egyedi és folyamatosan változó névsorát, köss szövetségeket a befolyásért versengő királyságokkal, és szerezd meg helyedet Valthiria legtekintélyesebb hősiskolái között.



Készítsd el a saját hős akadémiádat

Az akadémia igazgatójaként a te feladatod, hogy kioszd a diákjaidnak, milyen osztályokat és kurzusokat tanuljanak, és olyan hősökké formáld őket, amilyenné szeretnéd, hogy váljanak. A mágikus kurzusokra fogsz koncentrálni, és a nagy varázslók iskolája leszel, a hatalmas harcosoké, vagy talán egy kicsit mindenből? Az irányítási stílusod fogja meghatározni, hogy milyen küldetéseket vállalhatsz. A nehezebb küldetések teljesítéséhez különleges játékosállományt kell összeállítanod a kihívások megoldásához.



Tervezés, előrejelzés, végrehajtás, ismétlés

Az előrelátás és a stratégiai, fordulóról fordulóra történő döntések elengedhetetlenek a sikerhez az egyedülálló, körökre osztott harcrendszerben. Az osztályalapú képességek és az ellenséges gyengeségek feltörése köré épülő rendszerben a játékosok jutalmat kapnak mind az optimális csapatösszeállításért, mind a harcban való kiszámított kockázatvállalásért. Akár biztosra mész, akár a harcosok útját választod, csak rajtad múlik, hogyan oldod meg a felmerülő kihívásokat.



Dinamikus tanulói névsor kezelése

Annak ellenére, hogy csábító, hogy csak a legjobb tanulók gondozására és csiszolására koncentrálj, igazgatóként kötelességed biztosítani, hogy minden, az akadémiád szárnyai alá vett gyermek boldoguljon. A diákok mindössze három évig maradnak, mielőtt le kell érettségizniük, és mindegyikük hatással lesz az akadémiád hírnevére (ami elriasztja a tehetséges diákokat attól, hogy jövőre beiratkozzanak!). Ezért jól kezeld a teljes diáklistádat, mivel ha csak néhány kiválasztott egyénre összpontosítasz, az csődöt mondhat, amikor elkerülhetetlenül elhagyják az iskola területét, mivel a kevésbé gondozottak maradnak nálad.



Tarts jó kapcsolatot négy Valthiria-i frakcióval

A Valthiria-i akadémia igazgatójaként az is a te feladatod, hogy a játék során pozitív kapcsolatot ápolj Valthiria négy frakciójával. A velük való kapcsolatod befolyásolja az egyes frakciók területén elérhető küldetéseket, és a szilárd kapcsolat kiépítése egyedi jutalmakat és küldetéseket oldhat fel.



Élénk akadémiai hangulat

A kemény munka és a szabadidő közötti egyensúly fenntartása kulcsfontosságú az akadémiai sikerhez. Bár elsődleges feladatod a hősök új generációjának kinevelése, ugyanilyen fontos, hogy kellemes légkört teremts a diákok számára, hogy elkerüld a stresszt. Minden évszak egyedülálló lehetőségeket biztosít a diákok számára, hogy versenyeken vegyenek részt, például tavasszal horgászversenyeken, télen pedig hóemberkészítő versenyeken. E versenyek győztesei díjakat kapnak, amelyeket az akadémia fejlesztésére használhatnak fel.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 10 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Valthirian Arc: Hero School Story 2 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: