Betöltés...

Assassin's Creed: Syndicate - Gold Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 11.778 Ft



A JÁTÉKRÓL

Az Assassin’s Creed: Syndicate – Gold Edition tartalma:

- Assassin’s Creed: Syndicate alapjáték

- Season Pass

- Jack the Ripper kiegészítő

- The Last Maharaja kiegészítő

- A Long Night out on the Town bónusz küldetés

- The Darwin and Dickens Conspiracy bónusz küldetések

- Runaway Train bónusz küldetés

- Új felszerelések, fegyverek, ruhák

- Folyamatos XP-növelő

- 500 Helix Credit





London, 1868. Az ipari forradalom hihetetlen találmányok és eszközök korszakát indítja el, amely milliók életét változtatja meg az egykor lehetetlennek hitt technológiák segítségével. Az új időszak által teremtett lehetőségek miatt az emberek Londonba áramlanak, hogy részt vegyenek ebben az új világban, amelyet már nem királyok, császárok, vagy a vallás irányít, hanem egy új közös nevező: a pénz.



Modern kori Assassin

A pimasz, lázadó Jacob Frye szerepében vedd fel a harcot ellenfeleiddel, és a villámgyors kivégzésekkel és hárításokkal tedd el őket láb alól. Használd a fejlettebb és jobb lopakodási taktikákat, hogy elkerüld az ellenséget, és engedd szabadjára a fegyverarzenálod erejét, beleértve olyan fegyverekét, mint a kukri kés, a bokszerek vagy a sétapálcába rejtett tőr. Használd ki a kor új technológiáit, mint a rope launcher, amelynek segítségével másodpercek alatt megmászhatsz épületeket, és meglepheted az ellenfeleket.



Éld át az ipari London gyors tempójú világát

A Buckingham-palotától kezdve egészen a Big Ben tornyáig küzdj és diadalmaskodj a viktoriánus London hatalmas, nyitott világában. Parkourozz a mozgó hintókon, miközben egy ellenfeledet vadászod le éppen, vagy rabolj hintókat, hogy elmenekülj egy merész rajtaütés során, vagy éppen részt vegyél kíméletlen utcai versenyeken, de a Temzén haladó gőzhajók fedélzetein is haladhatsz, és harcolhatsz.



Vedd át az irányítást a londoni alvilág fölött

Jacob vezetésével a játékosok létrehozhatják Nagy-Britannia legádázabb bandáját, az egyetlen olyan erőt, amely szembeszállhat az elittel, és legyőzheti a rivális bandákat, hogy szabadságot szerezzen az elnyomott tömegek számára. Hódíts meg ellenséges erődöket a rendelkezésedre álló fegyverarzenálod segítségével, hogy aztán uralhasd London alvilágát. Vonatok kirablása, gyermekmunkások felszabadítása, és még megannyi tevékenység áll a játékos rendelkezésére, hogy igazságot szolgáltathasson London törvénytelen utcáin.







Jack the Ripper

20 évvel az Assassin’s Creed: Syndicate eseményei után Hasfelmetsző Jack brutális rémuralmat indított el, amely mélyen megrázza London városát, és az Assassin Testvériség létét is fenyegeti. Tapasztald meg Hasfelmetsző Jack hátborzongató személyiségét, a határokat nem ismerő gyilkosét, aki gyilkosságai által teljes rettegésben tartja London városát.



Whitechapel, 1888. „A Terror Ősze”. 20 évvel azután, hogy a két Assassin, Jacob és Evie Frye felszabadították London városát a Templomosok uralma alól, a várost olyan szörnyű bűnesetek sorozata sújtja, amelyet a Scotland Yard még sohasem látott ezelőtt. Az újságokban megjelenő részletes beszámolók tömeghisztériát keltenek, a hatóságok pedig túlterheltek. A gyilkos, akinek irtózatos gyilkosságai és csonkításai sokkolták a világot, a világ első és leghírhedtebb sorozatgyilkosaként vált ismertté. Ő Hasfelmetsző Jack. Félelem járja át London utcáit…



Evie visszatér Londonba, ahol csak káosz és katasztrófa fogadja – az Assassinok uralma London kerületei felett megszűnt, Jacob eltűnt, és egykori bandája is most már Hasfelmetsző Jack uralma alatt van. Feladata egyértelmű: Ki kell szabadítani a bátyját, és meg kell állítani Hasfelmetsző Jack gyilkosságait. Evie irányításán kívül a játékos a kiegészítő alatt magát Hasfelmetsző Jack karakterét is irányíthatja a történet bizonyos pontjain.







The Last Maharaja

Csatlakozz Dalip Singhhez, hogy segíts neki visszaszerezni azt, ami születése óta megilleti őt: a maharadzsai címet. Örökségének visszaszerzésére irányuló törekvése során felveszi majd a harcot Templomosokkal, és próbára fogja tenni a királynővel való barátságát is. Fedezz fel tíz vadonatúj, Londonban játszódó küldetést! A The Last Maharaja kiegészítő története 10 küldetés során fog kibontakozni, és csak az alapjáték Sequence 3 után érhető el, ám az események a Sequence 9 után játszódnak.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 15 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Assassin's Creed: Syndicate - Gold Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: