Betöltés...

Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific Gold Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.887 Ft





A JÁTÉKRÓL



Tartalmazza : Silent Hunter: Wolves of the Pacific és az U-Boat Missions

Vadászat, rejtőzködés és ölés, amikor átveszi az amerikai tengeralattjárók és legénység parancsnokságát, és navigál a Csendes -óceán áruló vizein a második világháború alatt.

A Silent Hunter, az iparág vezető tengeri hadviselési szimulációs franchise-ja több mint egy évtizede, visszatér a gyökereihez a következő generációs grafikus realizmus, a magával ragadó játékmenet, az innovatív stábfejlődés és minden eddiginél nagyobb akció révén.

Ugyanaz a Ubisoft csapat fejlesztette ki, amely a Silent Hunter 3 -at, az "aljátékok királyát" világszerte kritikai elismerésben részesítette.

Jellemzők



Hollywoodi nagy sikerélmény: Az élethű grafika és a látványos audio/vizuális effektek hihetetlenül magával ragadó játékélményt kínálnak. Tanúja lehet a történelmi pontosságnak és a részletekre való elképesztő odafigyelésnek a lélegzetelállító csendes-óceáni beállításoktól a több mint 75 autentikus megjelenésű harci gépig, mint például az amerikai Gato osztályú tengeralattjáró, a japán Yamato csatahajó és a H6K repülő hajó.

Nagyméretű haditengerészeti elkötelezettségek: Az epikus haditengerészeti elkötelezettséget a játékosok szemtanúi lehetnek, akár első kézből, akár rádióüzenetek és parancsok útján.

Innovatív stábfejlődés: Szerezzen frissítéseket és tapasztalatokat, hogy irányítsa a legénység fejlődési útját, így az emberei a leghatékonyabb haditengerészeti erők a csendes -óceáni színházban.

Magával ragadó egyjátékos játékmenet: A változatos küldetési célok és események egyedi jutalmakkal kombinálva minden kampányt új élménnyé tesznek. Parancsoljon különböző amerikai tengeralattjárókat, és fejlessze karrierjét haditengerészeti tisztként karrier módban továbbfejlesztett dinamikus kampányok segítségével, vagy merüljön el az „azonnali cselekvésekben” és egyetlen járőrökben a gyors küzdelem érdekében.

Addiktív online új ellenséges mód: egyesítse erejét akár 8 barátjával LAN -on vagy 4 interneten keresztül, együttműködő vagy versengő játékmódban. A szkriptelt és generált küldetéstípusok epikus online csatákat és korlátlan újrajátszhatóságot tesznek lehetővé.

Skálázható tanulási tapasztalat: A választható nehézségi szintek lehetővé teszik a játékosok számára, hogy kiválasszák, milyen kihívást jelentenek a szimulációk.

Könnyen kezelhető: A továbbfejlesztett és korszerűsített felület sokkal könnyebbé teszi a tengeralattjáró mozgatását és vezérlését, mint valaha.



CSENDES VADÁSZ: A NAGYON SEGÍTŐ U-BOAT MISSIONS Farkasok

Tapasztalja meg a vadászat izgalmát! Zúgja a vizeket, mint egy német tengeralattjáró kapitánya egy soha nem látott műveleti színházban ?? az Indiai -óceán. Vegyen részt a brit ellátó vonalak elleni háborúban Észak -Afrika partjainál, és támogassa az amerikai haditengerészet elleni japán háborút.

A Ubisoft Romania által kifejlesztett Silent Hunter: Wolves of the Pacific U-Boat Missions egy olyan kiegészítő, amely kiterjeszti a játékélményt azáltal, hogy a történelmileg pontos, de nagyrészt ismeretlen német U-csónakkampányra összpontosít az Indiai-óceánon a második világháború alatt.

Jellemzők



Német hadjárat az Indiai-óceánon: Az új hadjárat 1943 júliusától a német háború 1945 májusának végéig tart. Működjön olyan távoli japán haditengerészeti bázisokról, mint Penang, Szingapúr, Jakarta és Surabaya.

Stratégiai hadviselés: Növelheti rangját és tapasztalatát, és hozzáférhet új stratégiai erőforrásokhoz, például az ellenséges hajózást felderítő repülőgépekhez és harci csoportokhoz, amelyek segíthetnek felszámolni az ellenséges erőket.

Új játszható tengeralattjárók: Menjen a tengerre új német tengeralattjárókkal, beleértve a nagy hatótávolságú IX-D2 típusú U-csónakot és a forradalmian új Walther hajtóművet, a XVIII. Ismerje meg ezeknek a csónakoknak az erősségeit és gyengeségeit, valamint azt, hogy hogyan lehet legyőzni még az elit, késő háború utáni szövetséges rombolókat is nagy sebességű ütközéses támadásokkal.

Hősök: A tényleges történelmi adatok alapján ezek az új legénységi tagok számos különleges képességgel rendelkeznek, amelyek megváltoztathatják a csaták sorsát, és megmenthetik a hajót, amikor eljön az ideje, valamint történelmi színt kölcsönöznek a játéknak.

Jobb hozzáférhetőség: Az új és továbbfejlesztett funkciók, például az intelligencia-információk, a navigációs térképek és a frissítési rendszerek biztosítják, hogy az U-Boat Missions a várt bővítést adja a játékosoknak.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 16 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Silent Hunter 4: Wolves of the Pacific Gold Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: