Betöltés...

The Jackbox Party Pack 10 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.103 Ft



A JÁTÉKRÓL

Legyél egy party legenda! Az ünnepelt játéksorozat epikus rajzcsatákkal tér vissza a Tee K.O. 2-ben, kaotikus gépelési versenyekkel a FixyText-ben, időutazási kvízzel a Timejinx-ben, rejtett személyazonossági intrikákkal a Hypnotorious-ban és csoportos zenéléssel a Dodo Re Mi-ben.



Indítsd el a partit

Az ünnepelt játéksorozat 5 új partijátékkal tér vissza 1 vidám csomagban. Találkozás? Munkahelyi buli? Haverokkal lógás? Mindenkinek és minden alkalomra van egy játék, legyen szó stratégiáról, rajzolásról, kvízről vagy zenéről!



Válaszd ki a játékodat

A Tee K.O. 2-ben térj vissza a T-Shirt-szigetre, ahol a világ legkeményebb harcosai mérkőznek meg egymással egy halálos harci versenyen. A rajzoló ujj - nem az ököl - dönt a győzelemről!



FixyText

Ebben a kaotikus játékban mindenki csoportos csevegésben van, és egyszerre gépel, hogy a legemlékezetesebb nyilatkozatot tegye. És nincs törlés gomb. Nesze neked automatikus javítás!



Hypnotorious

A Hypnotorious egy játék titkos szerepekkel, tétova szövetségekkel és persze nevetséges kérdésekre adott ostoba válaszokkal. Ki áll a te oldaladon?



Timejinx

A Timejinx-ben egy időutazó vagy a jövőből, aki egy nagy tétekkel teli kvíz-esten vesz részt. Mentsd meg a jelenlegi idővonaladat a múltra vonatkozó kérdések megválaszolásával.



Dodo Re Mi

A Dodo Re Mi játékban a telefonod a hangszered. Neked és a csapatodnak együtt kell zenélnetek, hogy megmeneküljetek az éhes dzsungel növényétől.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "The Jackbox Party Pack 10 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: