Betöltés...

Blasters of the Universe [VR] (Digitális kulcs - PC)

Ár: 16.363 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Világegyetem robbanói a maga nemében az elsőek, és a bullet hell műfajt az első személy VR-be hozzák. Készítsen egy rossz szamár fegyvert több ezer kombinációból, majd készüljön fel a kacsa elé és kerülje el magát egy baromi rengeteg golyón keresztül ebben a nosztalgikus - és idegtépő - VR Bullet Hell lövöldözőben a HTC Vive és az Oculus Rift számára.



Fizikailag kacsa, kitérés, csavarás és több száz golyó átfordulása szükséges. Dinamikusan méretezzük a műveletet, hogy kihasználjuk a rendelkezésre álló helyet, így minél többet mozog, annál jobb!



Akárcsak egy hagyományos bullet hell játékban, a siker kulcsa az, hogy megtaláljuk az „édes pontot”, miközben a golyók támadása felénk repül. Az egyetlen dolog, ami kárt okozhat a Blasters-ben, az a fejed. Amikor meglát egy golyókört, gyakran a legjobb az, ha a fejét középen tartja, és hagyja, hogy a golyók maguk mellett fújjanak.



Utolsó megoldásként pajzsával is blokkolhatja a golyókat, de lehetetlen mindent elzárni. Az elkerülés a legjobb stratégia, ezért kezdjen el mozogni a játékterén, és kerülje el ezeket a golyókat!



A Blasters-en belül számos ellenséggel találkozhat, amelyeket el kell küldenie. A gyorsan mozgó földi ellenségektől kezdve a mozgékony repülő ellenségekig és a halálos nehézkes harckocsikig. Minden ellenség más-más fenyegetettségi szintet fog jelenteni számodra, ezért gyorsan fel kell derítenie, hogy mely ellenségeket kell először megsemmisíteni.



Az Univerzum robbanói egy 4 szintű kampányt kínálnak, amelyeken keresztül harcolhatsz, és mindegyik egy epikus főnöki csatával végződik. Minden szinten új ellenségekkel harcol, új fegyverrészeket és pajzsokat nyithat meg, és a dicsőség felé halad. Minden szint tartalmaz egy Végtelen módot is, ahol magas pontszámért lehet harcolni a ranglistán.



Ahogy haladsz a szinteken, új fegyverrészeket nyithatsz meg, amelyekkel harcba szállhatsz. Készíthet egy egyedi fegyvert, amely megfelel a játékstílusának és a kihívásoknak, amelyekkel szembe kell néznie. Szeretne egy szupergyors lövöldözős fegyvert, amely méregkárt okoz az ellenségeknek? Nincs mit. Mi a helyzet egy szórt lövéssel, amely robbanásszerű károkat okoz és lövéseket ível a közeli ellenségek felé? Meg tud tenni. Több tízezer egyedi kombináció közül választhat, és képes létrehozni a stílusához tökéletesen illő fegyvert.



A váz minden fegyver magja. A Blasters minden képkocka egyedi különleges képességgel rendelkezik, amelyet felszabadíthat, hogy pusztításokat okozzon az ellened támadó ellenségeknek, és segítsen az árapály megfordításában egy intenzív csata során.



Ezek a különlegességek a rossz szamár óriás lézertől kezdve, amely mindent elolvad, amit eltalál, egy időbuborékig, amely mindent lelassít, és előnyt nyújt a bejövő golyók elől. Minden különlegesség egyedi, és különböző erősségekkel rendelkezik, amelyeket előnyére fordíthat.



A Challenge módok folyamatos frissítése egyedi játékmenettel biztosítja, hogy minden nap legyen valami új és izgalmas játék. Versenyezzen a Time Attack, Endless és Speed-run kihívások legfelsőbb pontszámával, amelyek egyedi és nehéz játékokra ösztönzik Önt.



Elérhető árkádokhoz a SpringboardVR-en

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Blasters of the Universe [VR] (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: