Betöltés...

Suicide Squad: Kill the Justice League - Digital Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)

Ár: 45.300 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Suicide Squad: Kill the Justice League – Digital Deluxe Edition tartalma:

- Suicide Squad: Kill the Justice League alapjáték

- Justice League öltözet az összes irányítható karakter számára

- Három Fekete Maszk tematikájú nevezetes fegyver

- Négy Squad Golds tematikájú, fegyverre akasztható baba

- Egy Premium Battle Pass hozzáférésre felhasználható Battle Pass Token

- No Shade színváltozat az összes irányítható karakter kinézete számára





A Suicide Squad: Kill the Justice League a Rocksteady Studios, a Batman Arkham-sorozat alkotóinak új játéka, amely egy műfajt meghatározó, külső nézetes akció lövöldözős játék, amelyben a híres, különc gonosztevőkből álló csapatnak a világ megmentése érdekében végre kell hajtania egy lehetetlen küldetést – végezniük kell az Igazság Ligájával.



Irányítsd az Öngyilkos Osztagot

Csatlakozz Amanda Waller hírhedt Task Force X, ismertebb nevén Öngyilkos Osztag csapatának olyan frissen "toborzott" tagjaihoz, mint Harley Quinn, Deadshot, Boomerang kapitány és Cápakirály, akik megkísérelnek végrehajtani egy lehetetlen küldetést – megpróbálják megölni az Igazság Ligáját. Vesd bele magad a Brainiac inváziója által feldúlt Metropolisz terjedelmes és dinamikus, nyílt világába, amelyet most azok a hősök tartanak rettegésben, amelyek egykor védelmezték.



Egy felejthetetlen élmény

Az osztag minden egyes tagja rendelkezik a saját mozgási mechanikáival, amelyek segítségével könnyedén mozoghat a terjedelmes, harcok által sújtott Metropoliszban. A harci vertikalitás és a szabadon bejárható világ felfedezésének lehetőségének a kombinálásával a játék egy felejthetetlen élményt nyújt. A játékosok szabadon kísérletezgethetnek a különböző játékstílusokkal, hogy a lehető legnagyobb sebzést zúdíthassák az ellenfelekre. Akár egyjátékos módban, akár online, három barátoddal együtt vágsz neki a kalandnak, számodra megfelelő módon élvezheted ezt az öngyilkos küldetést.



Megjelenés utáni tartalmak

Tapasztald meg a tökéletesített mozgás, gunplay és közelharc egyedülálló ötvözetét létrehozó játékmenetet, amely a harci vertikalitás és a szabadon bejárható világ felfedezésének lehetőségének kombinálása által egy felejthetetlen élményt nyújt. A megjelenés után a játékosok egy folyamatosan fejlődő Metropoliszra számíthatnak új, ingyenesen játszható gonosztevőkkel, környezetekkel, fegyverekkel, játékbeli eseményekkel és még sok mással, amelyek mind az alapjátékkal érkeznek, külön díj nélkül.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 17 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Suicide Squad: Kill the Justice League - Digital Deluxe Edition (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: