Betöltés...

Paradox Grand Strategy Collection 2023 (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.685 Ft



A JÁTÉKRÓL

A Paradox Grand Strategy Collection 2023 tartalma:

- Crusader Kings 2 teljes játék

- Crusader Kings II: African Portraits bónusz tartalom

- Crusader Kings II: South Indian Portraits 5 Year Anniversary Gift bónusz tartalom

- Europa Universalis IV teljes játék

- Europa Universalis IV: Imperator egység csomag

- Europa Universalis IV: Women in History bónusz tartalom

- Hearts of Iron 3 teljes játék

- Victoria II teljes játék





Crusader Kings 2

Fedezze fel a világtörténelem egyik meghatározó korszakát egy olyan élményben, amelyet a Grand Strategy mesterei készítettek.



A sötét korszak vége

Lehet, hogy a sötét középkor a végéhez közeledik, de Európa még mindig zűrzavarban van. Kisebbségi urak versengenek az ostromlott királyokkal, akik azért küzdenek, hogy megszerezzék az ellenőrzést széttöredezett birodalmaik felett. A pápa keresztes hadjáratra szólít fel a keresztények védelmére a Holy Land-en, miközben nem hajlandó lemondani a püspökök beiktatásának ellenőrzéséről - és gazdagságukról. Itt az idő a nagyságra. Bővítsd birtokodat, és biztosítsd dinasztiád jövőjét. Töltsd meg kincstáradat, nevezz ki vazallusokat, gyomláld ki az árulókat és eretnekeket, vezess be törvényeket, és lépj kapcsolatba több száz nemessel, akiknek mindegyike a saját céljaival rendelkezik.



Légy keresztes lovagkirály

Egy jó nagyúrnak mindig szüksége lesz barátokra, akik támogatják őt. De vigyázz, mert a hűséges vazallusok gyorsan elkeseredett riválisokká válhatnak, és néhányan nem is olyan megbízhatóak, mint amilyennek látszanak... Állj készenlétben, és növeld tekintélyedet, amíg a világ csodálattal suttogja a nevedet. Megvan benned, ami ahhoz kell, hogy keresztes lovagkirály legyél?



Új játék a Grand Strategy mestereitől

A Crusader Kings II a világtörténelem egyik meghatározó korszakát tárja fel a Grand Strategy mesterei által készített élményben. A középkori Európa életre kel ebben a lovagok, cselszövések és trónok epikus játékában...



- Kezdd a játékot 1066 és 1337 között, és játssz 1453-ig.

- Válassz egy keresztény nagyurat, és gondoskodj arról, hogy dinasztiája fennmaradjon, miközben leszármazottai sorát játszod végig a korszakokon keresztül.

- Szerezz presztízst minden egyes karakterrel, akit játszol, és ezzel növeld a dinasztiád dicsőségét.

- Bővítsd feudális birodalmadat - és akadályozd meg, hogy szétessen.

- Fejtsd ki udvaroncaid és hűbéreseid cselszövéseit, akik mindannyian saját véleményükkel és terveikkel rendelkeznek.

- Vedd fel a keresztet, és harcolj a mórok, a pogányok és az eretnekek ellen.

- Védekezz a mongol horda támadása ellen!

- Küzdj a pápával a püspökök feletti ellenőrzésért.

- Éld újra a középkort akár 32 másik játékossal a kompetitív többjátékos módban.







Europa Universalis IV

Az Europa Universalis IV-ben négy drámai évszázadon keresztül irányíthatsz egy nemzetet. Uralkodj országodon és urald a világot páratlan szabadsággal, mélységgel és történelmi pontossággal. Írj új világtörténelmet, és építs birodalmat az idők végezetéig.



Teljesítsd a globális uralomra való törekvésedet

A Paradox Development Studio visszatért a díjnyertes Europa Universalis-sorozat negyedik részével. Ebben a klasszikus nagyszabású stratégiai játékban egy nemzetet irányíthatsz négy drámai évszázadon keresztül. Uralkodj országodon és urald a világot páratlan szabadsággal, mélységgel és történelmi pontossággal. Írj új világtörténelmet, és építs birodalmat az idők végezetéig.



Mély történelmi környezet

Kezdd a reneszánsz előtt a világ akkori térképén. Válassz több száz nemzet közül, majd uralkodj egészen a forradalmak koráig. Vagy, ha akarod, kezdd a játékot a korszak bármelyik időpontjában, történelmi uralkodókkal és más vezetőkkel.



Éld át a történelem megelevenedését

Több száz dinamikus történelmi eseményt élhetsz át, a pusztán nyugtalanító polgárháborúktól az olyan világmegváltó pillanatokig, mint a protestáns reformáció. Fedezd fel és telepítsd le az New World-öt, vagy állj ellen az európai hódításnak.



Töltsd meg a zsebeid

Irányítsd a kereskedelem áramlását a kulcsfontosságú tartományok kereskedelmi hatalmának fejlesztésével, a hajók és a kormányzati politika segítségével a világ gazdagságát a saját kikötőidbe juttatva.



Háború és béke

Építs szövetségeket vasszövetséggé, amelyeket királyi házassággal cementálhatsz, vagy játssz rugalmasan, nyitva tartva a lehetőségeidet. Csapj le, amikor ellenségeid gyengék, és seregeid segítségével szerezz új földeket és új potenciális gazdagságokat.



A jó uralkodók jó időt jelentenek

Nemzeted fejlődésének ütemét nagyban befolyásolja a trónon ülő személy. Tapasztald meg a gyors fejlődést egy ügyes uralkodó alatt, hogy aztán a dolgok lelassuljanak, amikor egy kevésbé hozzáértő örökös veszi át a hatalmat. Tervezd meg a jövőt az uralkodói hatalom bölcs felhasználásával.



Tudományos megújulás

Négyszáz évnyi kutatás áll rendelkezésre a háború, a közigazgatás és a kereskedelem új módjairól. Nyiss fel új fegyvereket, új épületeket és új hajótípusokat. Idővel olyan nemzeti elképzeléseket fogadhatsz el, amelyek egyszerre képviselik történelmi örökségedet és a jövőre vonatkozó ambícióidat. A nagy felfedezőutaktól kezdve a vallási háborúkon át a forradalmi kormányokig a kora újkori világ teljes történelme arra vár, hogy újraírd az Europa Universalis IV-ben.







Hearts of Iron III

A Hearts of Iron III lehetővé teszi, hogy a világtörténelem legizgalmasabb konfliktusát, a 2. világháborút játsszuk, bármelyik ország szerepében és több különböző forgatókönyvön keresztül. Vezesd dicsőségre nemzetedet 1936 és 1948 között, és vezess háborút, folytass diplomáciát és építsd fel iparodat a valaha készült legrészletesebb 2. világháborús játékban.



Jellemzők:

- Játssz bármelyik nemzetként 1936 és 1948 között, több mint 150 ország közül választhatsz.

- Irányítsd az óceánokat repülőgép-hordozókkal, tengeralattjárókkal és csatahajókkal, és használd a légierődet az égbolt védelmére, a tengeri és szárazföldi erőid támogatására, valamint ellenségeid bombázására.

- Több ezer, történelmileg pontos, valós katonai parancsnok és politikus.

- Realisztikus katonai parancsnoki mesterséges intelligencia eddig soha nem látott szintű interakcióval.

- Alapos diplomáciai és politikai rendszer.

- Történelmi pontosság páratlan választási szabadsággal kombinálva

- Több mint 10 000 szárazföldi tartomány teszi a játékot ötször részletesebbé, mint a HoI2, és a 2. világháború valaha készült legrészletesebb ábrázolásává.







Victoria II

Vezesd gondosan nemzetedet a 19. század eleji abszolút monarchiák korszakától a terjeszkedésen és gyarmatosításon keresztül, hogy végül a 20. század hajnalára igazi nagyhatalommá válj. A Victoria II a 19. század gyarmati korszakában játszódó nagyszabású stratégiai játék, amelyben a játékos átveszi az irányítást egy ország felett, és az iparosításon, politikai reformokon, katonai hódításokon és gyarmatosításon keresztül irányítja azt.



Minden lépésnek következményei vannak

Tapasztald meg az alapos politikai szimulációt, ahol minden egyes cselekedetednek különböző következményei lesznek az egész világon. A lakosság a politikai tudatossága, társadalmi osztálya, valamint a kormánya ellen való elfogadási vagy lázadási hajlandósága alapján reagál majd a döntéseidre.



Jellemzők:

- Mélyen magával ragadó politikai szimuláció több tucat különböző kormánnyal.

- Részletes gazdaság több mint ötven különböző árutípussal és különböző termelőüzemekkel.

- Több mint 200 különböző ország játszható, az 1835-től a második világháború kitöréséig terjedő korszakban.

- Fejlett technológiai rendszer több ezer felfedezésre váró találmánnyal.

- Továbbfejlesztett grafika és kezelőfelület, valamint többjátékos támogatás.

- Egyszerűsített kezelőfelület teszi a játékot könnyen elérhetővé.

- Különböző feladatok automatizálása, beleértve a kereskedelmet és a népességfejlesztést.

- Fejlett befolyási szférák rendszere, ahol a nagyhatalmak harcolnak a világ irányításáért.

- Háziipari termelést szimuláló preindusztriális gazdaságok.

- Gunboat Diplomacy, nincs szükség tárgyalásra, mivel egy kikötőn kívüli flotta meggyőzőbb érv lehet.

- Történelmi és dinamikus küldetések, amelyek végigvezetik országodat a történelmen.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 25 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Paradox Grand Strategy Collection 2023 (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: