Betöltés...

Kane and Lynch: Dead Men (Digitális kulcs - PC)

Ár: 15.541 Ft



A JÁTÉKRÓLKane és Lynch: A Dead Men az Io-Interactive új akció-lövöldözős franchise-ja, a többmillió eladású Hitman sorozat alkotói. Kane & Lynch: A Halott Férfiak két ember erőszakos és kaotikus útját - egy hibás zsoldos és gyógyszeres pszichopatát - követik, és brutális hozzáállásukat a helyes és rossz irányba. Ez az ingatag partnerség az innovatív technológiákkal kombinálva páratlan játékélményt tesz lehetővé.

Kane & Lynch: A Dead Men érzelmileg intenzív bűncselekmény-drámaba meríti a játékosokat, kibaszott fellépéssel. Az Io-Interactive szabadalmaztatott technológiája folyékony nagyfelbontású grafikát és világítást biztosít; erősen roncsolható környezet; hatalmas tömeg AI; egy-, társ- és csapat alapú harc; filmes interfész; és non-stop párbeszéd Kane és Lynch között. A cím innovatív kétjátékos co-op-t és úttörő online játékot is tartalmaz.

Feszült és kiszámíthatatlan élmény - Ez két ember erőszakos és kaotikus útja: hibás zsoldos és gyógyszeres pszichopat. Mindketten utálják a másikot, de együtt kell működniük, hogy megmentsék magukat és esetleg azokat is, akiket szeretnek. Játssz Kane-t egyjátékos módban, és bármelyik karaktert kétjátékos co-op módban.

Az erőszak aprólékosan létrehozott „biztonságos” világokban jelenik meg - valósághű és reagáló környezet és a tömeg reagál, amikor az események kezébe kerülnek. A zsúfolt éjszakai klubok és a nyugodt banki irodák hirtelen terrornak válnak. Manipulálni a környezetet és a tömeget stratégiailag a célok teljesítése érdekében.

Széles választék az intenzív 3. személyes játékról - Rappel az épületekből; tűz futás közben vagy mozgó járművekből; indítson meglepetéses támadásokat, engedje le a fedőlapot, és vakokat lásson a sarkok körül; és dobjon füstöt, könnyet és gyújtógránát.

Gyors és intuitív harc - Vezesse a bűnügyi zsoldosok legénységét, hogy növelje túlélési esélyeit és elérje céljait. Ön is harcolhat egyedül, mivel a legénység AI-je automatikusan tüzet húz, gránátot dob, fedelét lerak, és közeli harcba lép saját aláírásával.

Kétjátékos kooperatív játék - Csapatja össze és játssza le a teljes történetet egy barátjával, akár Kane, akár Lynch. A nagy munkáknál ossza meg a csapata parancsát. A játék bármely pontján választhat, hogy a következő vagy az előző szintet játssza-e a co-op-ban.

Innovatív többjátékos szintek, amelyek a játék témáin alapulnak, legfeljebb nyolc játékos számára.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Kane and Lynch: Dead Men (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: