Betöltés...

Alien: Isolation (Ripley Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.699 Ft





A JÁTÉKRÓL



Ez az ajánlat 3 terméket tartalmaz: Alien: Isolation, Last Survivor DLC és Crew Expendable DLC.

Fedezze fel a félelem valódi jelentését az Alien-ben: az elszigeteltség, egy túlélési horror, amely állandó félelem és halálos veszély légkörében játszódik. Tizenöt évvel az Alien ™, Ellen Ripley lánya, Amanda eseményei után, Amanda kétségbeesett harcba kezd a túlélésért, és küldetése az anyja eltűnése mögött rejlő igazság feltárása.

Utolsó túlélő

Ellen Ripley néven rajtad áll, hogy teljesítsd az utolsó küldetést a Nostromo fedélzetén. A legénység többi tagja halott. Kétségbeesett túlélési ajánlatként be kell állítania a hajó önpusztítását, és meg kell próbálnia elérni a menekülési transzfert.



Elképzelhető

legénység Az eredeti személyzet újraegyesül a Nostromo fedélzetén. Brett és Kane meghaltak. Ash és Lambert mellett Dallasnak, Parkernek vagy Ellen Ripley-nek rajtad áll, hogy megtaláld a módját az idegen elszigetelésére és a rájuk néző terror legyőzésére.

Jellemzők



Leküzdeni a mindig fennálló halálos fenyegetést - Tapasztalja meg a tartós félelmet, amikor egy igazán dinamikus és reaktív Alien érzékei segítségével vadászni akar és válaszol minden mozdulatára.

Improvizálás a túléléshez - Hack rendszerek, feltárás a létfontosságú erőforrásokért és kézműves cikkek az egyes helyzetek kezeléséhez. Megkerüli ellenségeit, eltereli a figyelmüket, vagy szembe néz velük?

Fedezze fel a rejtély és az árulás világát - Merüljön el Szevasztopol, az űr peremén lévő leszerelt kereskedelmi állomás részletes környezetében. Gazdag lakossal találkozhat a félelem és a bizalmatlanságtól sújtott világban.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Alien: Isolation (Ripley Edition) (EU) (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: