Betöltés...

Good Goliath (Digitális kulcs - PC)

Ár: 9.479 Ft





A JÁTÉKRÓL



Valamikor egy szelíd óriás felébred egy mély szendergésből, hogy felfedezze magát egy apró dühös tömeg támadása alatt. Mivel nincs igazi fegyvere, hogy megvédje magát, az óriásnak mindent meg kell használnia, hogy túlélhessen! A Jó Góliátban a játékosok az óriásiak, akik harcolnak a gömbölyű falubeliek, a lovasságra telepített katonák és még az ördögi imps repülők ellen is. A Jó Góliát egy mesekönyv világba helyezi a játékosokat, ahol élénk és rajzfilm stílusú szinteken küzdenek.



Hullám-alapú toronyvédelmi játékkal, ahol a játékosok tornyot kapnak, elkapják és kikerülhetik a villásvödröket, a hordókat és más fegyvereket, amint elindulnak. Még néhány apró falusit is ragadjon ki a levegőből, amikor elindulnak, és barátaik kiütésére használják őket! Harcolj haragos ellenségekkel, félelmetes mini-főnökökkel és hatalmas szörnyekkel, miközben játszod ezt az arcade-action élményt. A vár hegytetőitől, a cápákkal fertőzött kalózszigetektől és a hátborzongató barlangoktól kezdve használjon mindent, ami a maga erejéből áll, hogy túlélje a végtelen csatát.

Jellemzők



Teljes kampány: Harcoljon végig a középkori világokon, a kalózok által elárasztott óceánokon és az alvilág birodalmán, amikor 9 szintet fedez fel mini és hatalmas főnökökkel. Keressen rejtett kincseket, hogy személyre szabhassa tapasztalatait új kézkészletek kinyitása érdekében - soha nem tudja, mikor használhat extra párokat!





Ellenségek a lőszered: Kinek van szüksége kardra, ha dühös kis falusit dobnak rád? Használjon nemcsak szurok és hordókat, hogy megvédje magát, hanem elkapja azokat az apró embereket, akik rád indulnak és visszadobják őket! Lőszerét csak az korlátozza, hogy mit vagy kit foghat meg. De nem mindenki az ellensége - tartsa szemmel a barátaival szomszédos pékségét, amely egy szinttel lebeg egy kis süteménnyel, hogy visszatérjen a csúcsminőségű egészséghez.





Mesekönyv-stílusú komikus világok: Merülj el olyan tematikus életrajzokban, mint a középkori, a kalóz- és a pokolvilág, mindegyik egyedi főnökökkel és ellenségekkel teli. A mesekönyv stílusa minden korosztály számára vonzó.





Többlépcsős főnökök: Túlélje az apró ellenségek hullámait minden szinten, és félelmetes mini-főnökökhöz vezetnek, amelyek között tűzdobáló repülő boszorkányok és szikladobó óriások állnak. Minden világ egy óriási kiállásban csúcsosodik ki egy kihívást jelentő szörnyű főnök ellen, ahol még nálad nagyobb lényekkel harcolsz!





Egyszerű, mégis kihívást jelentő játékmenet: Rúgjon vissza és lazítson játék közben; könnyű játékon belüli mechanikával ülő vagy álló óriás lehetsz! Nyerjen speciális célokat, keressen titkokat minden szinten, és keressen bronz, ezüst és arany trófeákat. Az ütés, kitérés, elkapás és dobás mintalapú játékmenete a játékot bármilyen szintű játékos számára elérhetővé teszi.


Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 8 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Good Goliath (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: