Betöltés...

Retrovirus (Digitális kulcs - PC)

Ár: 10.756 Ft



A JÁTÉKRÓL



A Retrovirus egy hatfokú szabadság-lövöldözős játék, amely a számítógép mélyére küldi a játékosokat egy invazív vírus elleni keresési és megsemmisítési küldetésben. A retrovírust a Cadenza Interactive, a népszerű Sol Survivor toronyvédelmi játék mögött indie stúdió készíti.



A játékosok átveszik a parancsot egy víruskereső program felett, a szükséges eszközökkel felfegyverezve a vírus létének törlését a rendszerből. A mozgás és a felfedezés a játék lényege, és a játékosokat arra ösztönzik, hogy alkalmazkodjanak egy olyan világ igényeihez, ahol a szabad repülés a szokásos. Természetesen a vírus felfegyverzett, hogy visszavágjon, és az első személyű lövöldözős harci funkciók erőteljesen javulnak, mivel a játékosok a gép környezetében történő mozgással tesztelik a kényelem szintjét. Minden játékos testreszabhatja víruskereső programját különböző beépülő modulokkal, lehetővé téve az adott helyzet sokféle megközelítését.



A Retrovirus egyjátékos kampány a játék alaptörténetére összpontosít, a játékos célja a vírus felszámolása és eredetének felfedezése. A vírus legyőzéséhez a játékosnak rejtvényeket kell megoldania, kutyaharc stílusú harcban kell részt vennie, és fel kell fedeznie a virtuális világ mélységeit.



A Retrovirus többjátékos módokat is tartalmaz, amelyek célja a játékosok társadalmi és versenyképes oldalainak bevonása. A kooperatív többjátékos lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy játékkal befejezzék a játék kampányát, és összefogva helyreállítsák a rendszert. A versenyképes többjátékos a hatfokú lövöldözős játék középpontjára összpontosít, visszacsatolva a 90-es évek végének és a 00-as évek elejének akcióorientált lövőinek.



Jellemzők:



- Fedezze fel a mozgást a szabadság hat fokán belül, a hagyományos gravitáció alapú környezetek határaitól mentesen.

- Merüljön el egy kétrétegű történetben, amely egy rosszindulatú számítógépes vírus eredetének feltárását és a fertőzött rendszer belső működésének megtisztítását jelenti.

- Harcolj csatákban, fejezz be rejtvényeket, és fedezd fel a számítógépes rendszer szabadon repülõ polgárai számára kialakított környezetet.

- Testreszabhatja az antivírus programot, az erőre, a sebességre vagy a ravaszságra összpontosítva, fegyverekkel és segédprogramokkal a különböző játékstílusoknak megfelelően.

- Csatlakozzon egy barátjához, hogy a kampány kooperatív módban történő lejátszásával távolítsa el a vírust a fertőzött számítógépről.

- Versenyezzen más játékosokkal, különféle többjátékos módban, hat szabadságfokkal tesztelve a harc határait.

Tovább
Tulajdonságok
Játék: Playstation
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 3 alkalommal

PC számítógépes játékok rovaton belül a(z) "Retrovirus (Digitális kulcs - PC)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: